Через вибух іномарки на Львівщині загинуло вже четверо осіб (відео)

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
15 липня 2016 09:51

Внаслідок вибуху, який стався учора, 14 липня, загинули два жителі Львівщини і житель Донецької області, ще одного чоловіка було у важкому стані госпіталізовано, за даним фактом відкрито кримінальне провадження, повідомила Tvoemisto.tv речниця головного управління національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська четвертий чоловік сьогодні помер у лікарні

Нагадаємо,На Львівщині вибухнув автомобіль: троє чоловік загинуло

Ним виявився 53-річний мешканець міста Києва.

На автодорозі “Самбір – Дрогобич” 14 липня, близько 00.30,  між населеними пунктами Ралівка та Кульчиці Самбірського району, стався вибух без послідуючого горіння в автомобілі “Мерседес ”. Автомобіль був припаркований на узбіччі дороги.

Встановлено, що автомобіль "Мерседес" належав 46-річному жителю Львова, який разом із трьома пасажирами на момент вибуху стояв біля багажника іномарки. За попередніми висновками експертів, у багажнику спрацював невідомий пристрій, який спричинив вибух. Що саме вибухнуло – встановлюється.

Внаслідок вибуху на місці події загинули власник автомобіля та 19-річний житель міста Маріуполь Донецької області. 45-річний житель міста Самбір Львівської області помер в лікарні. Ще одного постраждалого –  у важкому стані було госпіталізовано. Сьогодні, 15 липня, він помер у лікарні. Уже стало відомо, що ним був 53-річним житель Києва.

Як інформує zaxid.net, один із чоловіків можливо служив у АТО. Проте, Світлана Добровольська стверджує: "Офіційних документів та підтверджень того, що один із загиблих був учасником АТО немає".

Зазначимо, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 п.1 ст.115 КК України (Вбивство), - повідомляють на сайті Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Читайте ще новини Львова:

Стали відомі жахливі подробиці вибуху автомобіля на Львівщині (фото)

В авто на Львівщині, де загинуло троє людей, вибухнув "секретний" пристрій

Вщент: на Львівщині автівка "влетіла" в дерево

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах