Сьогодні львів'яни боротимуться за право проведення Євробачення -2017 у місті

фото: nrcu.gov.ua

фото: nrcu.gov.ua

Події
20 липня 2016 09:28

Сьогодні, 20 липня, з 18:00 до 21:00 год. на НТКУ відбуватиметься другий етап відбору міст на право проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017", інформують у прес-службі міськради.

Відбір міста, якому нададуть право проводити пісенний конкурс передбачає 5 стадій відбору. Львів станом на сьогодні пройшов першу з них, тобто подав заявку.

Цього тижня відбудуться події, що пов’язані з другою стадією.

Сьогодні, з 18:30 до 21:00 год. на НТКУ відбуватиметься прямий ефір, який називається "Битва міст", де покажуть публічні презентації заявок міст. І вже, власне, в четвер буде представлення самих заявок на засіданні Кабінету міністрів на оргкомітеті.

Презентація кожного міста в прямому ефірі складатиме близько 15 хвилин, вона ділиться на 3 блоки. Перший блок – це презентація самого документу, історія про Львів з коротким відео. Опісля буде включення на один з дахів міста.

"Ми не здивуємо великою кількістю людей, ми хочемо здивувати класною атмосферою, яка буде зі Львова під час включення", - зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Зазначимо, Львів пропонує два об’єкти для проведення Євробачення 2017: "Арену Львів" та арену на Кульпарківській,226 Г . Останній об’єкт збудовано усього на 25%.

Читайте ще новини Львова:

За Євробачення 2017 львів'яни можуть голосувати в рідному місті 

До Євробачення у Львові планують добудувати арену

Заявки на проведення "Євробачення" подали 5 міст: з ким змагатиметься Львів .

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах