Лоукостер Ryanair відмовився коментувати інформацію про польоти зі Львова

Новина - Події - Лоукостер Ryanair відмовився коментувати інформацію про польоти зі Львова

Новина - Події - Лоукостер Ryanair відмовився коментувати інформацію про польоти зі Львова

Події
22 липня 2016 12:49

У головному офісі найбільшої європейського лоукостера Ryanair не підтвердили заяву українського міністра інфраструктури Володимира Омеляна, який напередодні заявив, що ця авіакомпанія почне польоти зі Львова уже в 2017 році. У Ryanair заяву Омеляна назвали чутками і спекуляціями.

В інтерв’ю "Економічній правді" 20 липня міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що Ryanair розпочне польоти із львівського аеропорту імені Данила Галицького у 2017 році.

Однак прес-служба Ryanair у відповіді на запит ZAXID.NET повідомила, що хоч компанія й зацікавлена у нових маршрутах, але чуток не коментує. Зокрема в запиті йшлося про те, чи справді ведуться такі переговори із міністерством та керівництвом аеропорту, а також чи компанія планує у 2017 році відкривати нові рейси зі Львова.

"Ми завжди зацікавлені у нових маршрутах і наша увага зосереджена на розвитку нашої маршрутної мережі і зростаючого трафіку по усій Європі, проте ми не коментуємо чуток та не займаємось спекуляціями", - йдеться в офіційній відповіді прес-служби Ryanair.

На уточнююче питання із проханням прокоментувати слова міністра Володимира Омеляна, який однозначно заявив про польоти лоукостера з 2017 року, прес-служба Ryanair лише відповіла: "У вас є наша офіційна заява".

У львівському аеропорту на запит з цього приводу не відповіли.

Нагадаємо, наприкінці травня директор Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького Тетяна Романовська заявила, що ведуться переговори про можливе виконання польотів Ryanair зі Львова. Це згодом підтвердив і комерційний директор авіакомпанії Девід О'Брайен.

Читайте ще новини Львова:

Допоможіть знайти: на Львівщині зник хлопець

У Львові перевізники ігнорують нову автостанцію

Де у Львові з'являться нові дитячі майданчики

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах