Львів'янина, який захищав дівчину, побив хуліган із сокирою

фото з сайту bessarabiainform.com

фото з сайту bessarabiainform.com

Події
28 липня 2016 16:40

Вчора ввечері, 27 липня, близько 21:30 біля одного із житлових будинків на вулиці Пасічній у Львові невідомий чоловік побив юнака, який заступився за дівчину, погрожував очевидцям сокирою. А його собака покусав хлопця.

47-річний львів’янин біля під’їзду свого будинку ображав та хуліганив біля дівчини. Юнак, який проходив повз, заступився за неї. Агресивний чоловік накинувся на нього з кулаками та натравив свого пса, який вкусив хлопця за ногу. Після інциденту хуліган взяв в своїй квартирі сокиру та почав погрожувати на вулиці працівникам поліції, яких викликали на місце, та мешканцям будинку, які стали свідками події, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Потім хуліган вже у своїй квартирі погрожував ножем дружині. Правоохоронці його затримали і доставили в Личаківський відділ поліції.

Після проведення слідчих дій хулігана помістили в ІТТ. З місця події вилучилио сокиру та кухонний ніж, розповів заступник начальника Личаківського відділу поліції підполковник поліції Роман Макогон.

Юнак, який постраждав внаслідок сутички, ? 18-річний студент одного із коледжів Львова. З місця події його шпиталізували з діагнозом кусані садна ноги.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (хуліганство, пов'язане з опором представникові влади чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії), що караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Читайте ще новини Львова:

У Львові готуються до маршу за легалізацію коноплі: як реагує місто

Злочинці, що влаштували різанину у центрі Львова, отримали вирок

У Львові трамвай збив чоловіка

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах