Поблизу "Арени Львів" збудують сучасний конгрес-хол

Новина - Події - Поблизу "Арени Львів" збудують сучасний конгрес-хол

Новина - Події - Поблизу "Арени Львів" збудують сучасний конгрес-хол

Події
02 серпня 2016 14:56

Біля стадіону "Арена Львів" на площі 8 га побудують сучасний багатофункціональний комплекс, який включатиме у себе конференц-центр та виставковий зал.  Він дозволятиме проводити події з кількістю понад 1 000 учасників. Про це ZAXID.NET розповів заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

"У нас активно розвиваються індустрії, пов’язані з проведенням великих подій. Наприклад,  машинобудування, сільське господарство, IT. Вони потребують великих комплексів, де можна виставляти свої напрацювання. Ми говоримо про територію площею близько 8 гектарів біля "Арени Львів", - розповідає Андрій Москаленко.
 

Поблизу "Арени Львів" збудують сучасний конгрес-хол фото

Приблизне розташування конгрес-центру

29 липня ЛКП "Агенція з підготовки подій" оголосила конкурс на розробку техніко-економічного обгрунтування для побудови у Львові багатофункціонального центру.  За словами Андрія Москаленка, переможця буде визначено у кінці вересня. На розробку ТЕО та бізнес-плану попередньо планують виділити 1,2 млн грн з міського бюджету розвитку.

"Ми опиратимемося на кілька основних критеріїв. Зокрема, для нас важливо, щоб компанії мали досвід роботи з схожими проектами, тобто конгрес-холами, та працювали у галузі дослідження інфраструктурних об'єктів. Питання вартості проведення робіт також є важливим", - додає чиновник.

За словами Андрія Москаленка, після висновку, який отримає ЛКП "Агенція з підготовки подій" за результатами ТЕО,  буде оголошений архітектурний конкурс. Його планують оголосити у грудні цього року. 

Читайте ще новини Львова:

Готелі з басейнами в Карпатах: фото, ціни 2016 (частина друга)

Де можна відпочити і поплавати поблизу від Львова

Де поплавати у Львові:огляд відкритих басейнів (ціни, адреси)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах