В автопригодах на Львівщині постраждали 8 людей

Новина - Події - В автопригодах на Львівщині постраждали 8 людей

Новина - Події - В автопригодах на Львівщині постраждали 8 людей

Події
09 серпня 2016 11:06

В Яворівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Шклі відбулася дорожньо-транспортна пригода. Водночас на міжнародній автотрасі Львів-Краковець, поблизу пункту пропуску через кордон "Краковець" відбулося зіткнення двох автомобілів. Крім того, у селі Старява Старосамбірського району сталася ДТП з мотоциклістом. 

Про це повідомила старший інспектор Яворівського відділу поліції у Львівській області Іванна Курілець. З її слів, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події в селище Шкло, встановила, що 32-річний місцевий мешканець, перебуваючи за кермом ВАЗ-21099, скоїв наїзд на велосипедиста – 28-річну жительку міста Новояворівська: жінка внаслідок аварії одержала травми, після надання медичної допомоги у лікарні її відпустили додому. За попередніми даними, водій, який збив велосипедистку, був п'яний.

В автопригодах на Львівщині постраждали 8 людей фото

"Крім цього, у цей саме час на автодорозі Львів-Краковець відбулося попутне зіткнення двох автомобілів – марки "Ауді" та "Опель". Обидва водії, які керували авто, порушили правила дорожнього руху.  Як наслідок, двоє водіїв та ще троє пасажирів, які були в автомобілях, одержали травми, але після надання медичної допомоги усіх учасників події їх відпустили додому. За цими обома фактами ДТП, і в селищі Шклі, і під МАПП "Краковець", відкриті кримінальні провадження, проводяться слідчі дії", – інформує IA ZIK Іванна Курілець.

8 серпня у селі Старява Старосамбірського району нетверезий мотоцикліст не впорався з керуванням.  

За попередніми даними, 19-річний мешканець Старосамбірського району, кермуючи мотоциклом "Мінськ", не вибрав безпечної швидкості руху і з’їхав у кювет, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Мотоцикліст та 16-річний пасажир, за даними медиків, перебували у стані алкогольного сп’яніння. Їх з травмами різного ступеню важкості шпиталізували в лікарню.

Читайте ще новини Львова

Вбивцю затримано: поліція шукає тіло Тараса Познякова у Києво-Святошинському районі

Львів’янину на замітку: "швидку" частково замінить call-центр для консультацій з лікарями

Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація)

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах