Чотирьох терористів, що готували вибухи на залізниці, взяли під варту

Новина - Події - Чотирьох терористів, що готували вибухи на залізниці, взяли під варту

Новина - Події - Чотирьох терористів, що готували вибухи на залізниці, взяли під варту

Події
11 серпня 2016 12:42

Галицький районний суд міста Львова обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою 4 мешканцям області, яких затримано Службою безпеки України у Львівській області в ході готування та при спробі вчинення терористичних актів на території Львівщини. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Упродовж липня-початку серпня 2016 року вказані особи, діючи за попередньою змовою, готували вчинення терористичних актів шляхом закладення вибухівки на залізничній колії.

Одразу після затримання їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 258 КК України (терористичний акт), санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Враховуючи тяжкість такого злочину та безальтернативність запобіжного заходу для цієї категорії правопорушень,  подано клопотання до суду про обрання цим особам запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без внесення застави, які судом задоволено.

На цей час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває та проводиться відповідно до узгодженого з прокуратурою плану, а його хід перебуває на контролі прокурора Львівської області.

Читайте ще новини Львова

Студенти зі Львова створили додаток для замовлення їжі у ресторанах

Стало відомо до якого числа можна буде отримати перепустку на в'їзд у центр Львова

Будь в курсі: у Львові змінюються маршрути майже всіх трамваїв

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах