За інформацію про підривників банкомату у Львові обіцяють 25 тисяч винагороди

фото: "Варта1"

фото: "Варта1"

Події
16 серпня 2016 11:26

"ПриватБанк" оголосив нагороду за інформацію про осіб, які вночі 16 серпня підірвали відділення банку на вул. Чупринки, 36 у Львові, повідомила керівниця прес-офісу "ПриватБанку" у Львівській області Докія Кузьменко.

Нагадаємо, У Львові двоє невідомих підірвали банкомат

"Невідомі зловмисники, одягнені в балаклави, чорний одяг проникли в цілодобову зону самообслуговування відділення і за допомогою вибухового пристрою з дистанційним приводом підірвали банкомат "ПриватБанку". У результаті вибуху банкомат отримав серйозні пошкодження, також були пошкоджені двері зони самообслуговування. Служба безпеки банку наголошує, що за будь-яку інформацію, яка допоможе швидше затримати зловмисників, джерелу інформації буде виплачено винагороду в розмірі 25 тис. грн", –повідомила Докія Кузьменко.

Відомо, що зловмисникам не вдалося пошкодити сейф банкомата і забрати з нього гроші. Сам вибух на вул. Чупринки, 36 у Львові пролунав близько 03:40. За інформацією правоохоронців, у коридор банку міг зайти будь-хто, в кого була банківська картка.

За словами Докії Кузьменко, злочинців зафіксували відеокамери – на відео видно двох зловмисників у балаклавах і у чорному одязі.

Інформацію про причетних до злочину осіб можна повідомити у поліцію або ж у банк за телефонами (056) 716-35-02 або (067) 565-12-34 (анонімність гарантується).

Читайте ще новини Львова:

У Львові сталося лобове зіткнення буса та "Ланоса": є постраждалі

У Львові затримали іноземця-гвалтівника

Очільникам Грибовицького сміттєзвалища світить 10 років за гратами (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах