Сьогодні стартував продаж квитків на Форум видавців у Львові

Новина - Події - Сьогодні стартував продаж квитків на Форум видавців у Львові

Новина - Події - Сьогодні стартував продаж квитків на Форум видавців у Львові

Події
16 серпня 2016 14:14

Сьогодні, 16 серпня, стартує попередній продаж квитків на 23 Форум видавців у Львові, який відбудеться 15-18 вересня. Вартість квитків на один день становить 20 грн, на усі 4 дні – 50 грн. Про це сьогодні на прес-конференції розповіла Олександра Коваль, президент ГО "Форум видавців", інформує кореспондент Гал-інфо.

Сьогодні стартував продаж квитків на Форум видавців у Львові фото

"Щороку дуже багато людей мають бажання відвідати Форум видавців, тому ми вже сьогодні розпочали попередній продаж квитків. Під час самого Форуму вартість за один день становитиме 30 грн, а квитка на 4 дні не буде", - зазначила Олександра Коваль.

За словами Олександри Коваль, цього року на форумі очікується близько  50 000 відвідувачів. Також на захід передбачається 701 учасник із 28 країн світу, з них: 363 автори, перекладачі, літературознавці, музиканти, художники, журналісти. Окрім того буде представлено 158 видавництв, з них - 22 нових.

Як розповіла Мар'яна Павловська, координатор благодійної акції "Третій вік: задоволення від читання", така акція для людей літнього віку відбудеться вп’яте.

"У програмі передбачені зустрічі з відомими письменниками, виступи хорових колективів. Особлива подія - гала-концерт легендарного українського гурту заслужених артисток України Лесі та Галі Тельнюк "Сестри Тельнюк", - наголосила Мар'яна Павловська.

Додамо, почесний гість 23 Форуму видавців у Львові - Томас Венцлова, письменник, перекладач, літературознавець, дисидент, один із засновників Литовської Гельсінської групи. Професор слов'янських мов і літератур в Єльському університеті (США).

Star Guest 23 Форуму видавців - Фредерік Беґбедер, один з найвідоміших сучасних французьких письменників, публіцист, літературний критик, редактор, автор книг "99 франків", "Уна і Селінджер". На форумі буде представлена його нова книжка українською мовою.

Спеціальні гості 23 Форуму видавців: письменник-репортажист, есеїст, редактор Карл- Маркус Ґаус (Австрія), поет, номінант на Нобелівську премію з літератури Ілля Камінський (США), журналіст і громадський діяч Адам Міхнік (Польща), один із найвідоміших письменників молодшої генерації сучасної сербської літератури Срджан Срдич (Сербія), популярний письменник, журналіст і перекладач Зємовіт Щерек (Польща), автор світового бестселера "Самотність простих чисел", наймолодший лауреат італійської премії Premio Strega Award Паоло Джордано (Італія), американський публіцист та журналіст, експерт з питань Росії та Радянського Союзу Девід Саттер (США), відомий репортажист та письменник Вітольд Шабловський (Польща), поет, репер, перформер, а окрім цього, принц Уганди у вигнанні Аль Агамі (Уганда-Данія)", - зазначила Мар'яна Павловська.

Читайте ще новини Львова:

У Львові намалювали найдовше графіті (відео)

У Львові виявили небезпечну інфекцію, що уражує дітей та людей похилого віку

Короткі мандрівки: що подивитися поблизу Львова за один день

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах