Як у Львові відсвяткували день народження Скрябіна (відео)

Фото взято з сайту viva.ua

Фото взято з сайту viva.ua

Події
18 серпня 2016 09:54

Кілька сотень людей зібрались у центрі міста ввечері 17 серпня у Музеї ідей. Усі разом співали пісні Скрябіна і згадували Кузьму у день його народження. З квітами прийшли і друзі Андрія, згадують, як познайомились з фронтменом гурту "Скрябін". Відсвяткувати день народження Кузьми прийшла і близька родина, пісні сина слухали його батьки Ольга і Віктор Кузьменки, інформує Захід.

"Якщо люди це роблять ? значить їм це потрібно, мені приємно, що музика звучить. Так само і в Петербурзі звучить, бо їх переклали. Нехай перекладають, чим більше співають тим краще...", — розповіла мати Андрія Кузьменка Ольга Кузьменко.

"Без посмішки його згадувати неможливо, але сумно. Я до цих пір не змирився, сниться часто, що він десь поряд, а помацати не можна. Це дуже важко насправді", — розповів радіоведучий Олег Михальчук.

Нагадаємо, фронтмен гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року на трасі Кривий Ріг — Кіровоград, повертаючись з концерту у Кривому Розі. Цьогоріч "Кузьмі" виповнилося б 48 років.

Читайте ще новини Львова:

З днем народження, Кузьма: сьогодні "Скрябіну" виповнилося б 48 років

Місце концерту, присвяченого Кузьмі, перенесли

На цьому тижні у Львові стартує фестиваль Параджанова (повна програма фестивалю)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах