Львів'янину на замітку: час у черзі на кордоні з Польщею тепер можна дізнатися онлайн

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
22 серпня 2016 16:27

Львівська митниця та Львівська облдержадміністрація вдосконалили інтерактивну карту   накопичення автомобілів перед пунктами пропуску Львівської області. Карта доступна в мережі Інтернет на сторінці Львівської ОДА, повідомляє прес-служба митниці.

До сьогоднішнього дня Карта містила інформацію про географічні місця розташування пунктів пропуску, кількість транспортних засобів, які очікують перед пунктами пропуску в напрямку виїзду з України, проектну пропускну спроможність автомобілів за 1 годину, та кількість транспортних засобів, пропущених за попередню годину,  посилання на відеокамери, які в режимі “online” давали можливість переглянути наявність черг перед пунктами пропуску.

Відтепер Карта міститиме також й інформацію про очікування у пунктах пропуску легковими та вантажними транспортними автомобілями як на напрямку в’їзду в Україну, так і виїзду за часом. При цьому, час очікування буде зазначатися з офіційних сайтів Державної фіскальної служби України та митної служби Республіки Польща.

Крім цього, до цієї Карти додано інформацію  прогнозних погодинних показників щодо завантаження пунктів пропуску транспортними засобами за днями тижня та напрямками переміщення, які ґрунтуються на проведеному митницею аналізі статистичних даних з урахуванням практики попередніх періодів.

"Запровадження такого сервісу є складовою частиною інформаційної системи "Більше знаєш – швидше їдеш", що передбачена програмою розвитку та модернізації Львівської митниці ДФС на 2016 рік "Привітний та безпечний кордон. Така інформація буде цікавою для громадян, які планують поїздку за кордон чи із-за кордону, оскільки в них буде можливість побачити в реальному часі завантаженість пунктів пропуску та самостійно обрати пункт пропуску для перетину державного кордону", – зазначив начальник Львівської митниці Левко Прокіпчук.

Інформацію про накопичення транспортних засобів можна подивитися тут.

Читайте ще новини Львова:

На кордоні з Польщею у Львівській області машини простоюють по 10 годин 

З'явилася електронна мапа, що відслідковує черги на кордоні з Польщею

На Львівщині черги кордоні з Польщею 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах