У Львові бійку між забудовником і мешканцями поліція зупиняла пострілами

фото: "Варта1"

фото: "Варта1"

Події
22 серпня 2016 18:06

У Львові стався конфлікт між представниками забудовника, який зводить житловий комплекс на вул. Антонича, та мешканцями новобудови. Аби припинити бійку, поліції довелось стріляти в повітря.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі патрульної поліції Львова, 22 серпня на вул. Антонича, 3 на Сихові, виникла масова бійка, у якій взяли участь близько 20 осіб. Під час бійки учасники конфлікту застосовували лопати та інший садовий інвентар. Щоб зупинити конфлікт, інспектор поліції кілька разів вистрілив у повітря з табельної зброї, після чого бійка припинилася.

Наразі на місці події перебувають слідчі, які з’ясовують причини масових заворушень.

Разом з тим, засновник "Варти-1" та депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич повідомив у Facebook про те, що причиною конфлікту між мешканцями новобудови та представниками фірми-забудовника стало те, що мешканці намагались прокласти електричні кабелі до будинку. Працівники забудовника вирішили їм завадити.

Додамо, що на вул. Антонича, 3 будівельна компанія "Ірокс" зводить три черги одинадцятиповерхового ЖК "Сихівська вежа". За даними каталогу новобудов, першу чергу житлового комплексу було збудовано наприкінці 2015 року, зведення ще двох черг наразі завершується.

Читайте ще новини Львова:

Мешканці Львова влаштували спротив забудовникам: виникла сутичка 

У Львові юрист забудовника накинувся на поліцейського

Свято у місті Львів від компанії-забудовника "НоваБудова"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах