У Львові урочисто підняли державний прапор: як це було (фото)

фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

Події
23 серпня 2016 12:41

Сьогодні 23 серпня, біля будівлі Львівської обласної державної адміністрації провели урочисту церемонію підняття Державного Прапора України. На заході були присутні керівники області та міста, військові, громадськість, а також діти із Луганської області, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Право підняти Державний Прапор надали Нікіті Овчаруку – синові загиблого під час проведення атитерористичної операції військового та наймолодшій представниці делегації з Луганська Аріні Жовнір.

Опісля курсанти роти почесної варти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного пройшли урочистим маршем.

"Ми, українці, є щасливими людьми. Синьо-жовтий прапор, Герб, наш Гімн стали рідними не лише для українців. Сьогодні наші національні стяги майорять по усьому світу. Прапор України став символом свободи та символом вільної, незалежної нації, - зазначив голова Львівської облдержадніміністрації Олег Синютка. - За нього з гордістю та гідністю віддавали та віддають своє життя кращі сини українського народу. Синьо-жовтий прапор зігріває наших бійців у окопах на фронті, він дарує нам надію і віру на перемогу".

Також військові окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України у рамках акції "Прапор нашої пошани та подяки" передали військовий бойовий прапор членам обласного учнівського парламенту.

Окрім того, військовий оркестр Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підготували для усіх присутніх невеликий концерт.

У  Львові урочисто підняли державний прапор: як це було (фото) фото

У  Львові урочисто підняли державний прапор: як це було (фото) фото 1

У  Львові урочисто підняли державний прапор: як це було (фото) фото 2

У  Львові урочисто підняли державний прапор: як це було (фото) фото 3

У  Львові урочисто підняли державний прапор: як це було (фото) фото 4

Читайте ще новини Львова:

День державного прапора (програма заходів)

День Незалежності 2016 у Львові: програма заходів

Як у Львові будуть відзначати День незалежності 2016 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах