Депозитні секрети. Як змусити гроші працювати в надійному банку

Новина - Події - Депозитні секрети. Як змусити гроші працювати в надійному банку

Новина - Події - Депозитні секрети. Як змусити гроші працювати в надійному банку

Події
25 серпня 2016 08:00

Зберігати гроші вдома – найгірше, що можна придумати. Заощадження, які лежать навіть у найнадійнішому сейфі, стають жертвою інфляції. На думку фінансових експертів, в нинішніх реаліях найкраще розмістити гроші в надійному банку на депозиті. Але як вибрати цей банк і оптимальний депозит?

Надійність банку можна оцінити за кількома ознаками: готовність власників банку підтримувати, докапіталізувати банк у кризові періоди, розміри капіталу банку, "вік" банку і, звичайно ж, відгуки реальних клієнтів.

Після того, як ви переконаєтеся в надійності банку, вам слід розібратися, який же внесок найвигідніший. Як правило, чим довший термін вкладу, чим більша його сума і чим менше ви використовуєте кошти, розміщені на депозиті, тим вищий відсоток за вкладом. Залежно від терміну вклади можуть бути "терміновими" (кошти розміщуються на певний строк – від одного місяця до кількох років) або до запитання (чи "безстроковими", коли клієнт може забрати свої гроші в будь-який час). За вкладами до запитання ставки зазвичай найменші. За строковими вони вищі, але в разі дострокового зняття коштів банк, як правило, знижує відсоток по депозиту.

І ще одна порада – звертайте увагу на акції та спеціальні пропозиції, які банки запускають для залучення нових клієнтів і зміцнення лояльності "старих" вкладників, пропонуючи їм трохи вигідніші умови. Наприклад, VTB Банк (Україна) сьогодні пропонує депозит "Конструктор +". Його особливість у тому, що умови цього вкладу – одні з найбільш простих і зрозумілих на ринку: крім того, що кошти розміщуються в надійному банку (у кризовий період банк повертав всі депозити без затримок), ця фінустанова пропонує вклади за дуже високою ставкою – до 21% – і дозволяє вкладнику самому підібрати параметри вкладу: термін розміщення, спосіб виплати відсотків, наявність можливості дострокового розірвання і т.д.

А з 18 липня по 30 вересня 2016 р. у вас є можливість виграти сучасний смартфон. Щоб взяти участь у розіграші, вам потрібно розмістити депозит з актуальною відсотковою ставкою через VTB ONLINE. З правилами можна ознайомитися на офіційному сайті банку: www.vtb.ua

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах