На в’їзді до Львова облаштовують величезний квітник

фото з сайту kvitkainfo.com

фото з сайту kvitkainfo.com

Події
23 серпня 2016 17:49

До Дня Незалежності України наприкінці вулиці Городоцької у Львові облаштовують новий квітник. На схилі перед автостанцією "Західна" з’явиться барвистий напис "Львів". Композицію буде добре видно навіть з дороги, повідомляє zaxid.net.

Викладають її з кущів хризантеми. Квіти вибрали двох кольорів - жовті та вишневі. Вже за кілька днів, кажуть флористи, рослини розквітнуть повністю і стоятимуть так аж до перших морозів. Хризантема добре витримує холод. Висадити мають приблизно 800-900 кущиків.

"Хризантема якраз є на часі, бо літники вже відійшли. Хризантема буде до пізньої осені, майже до морозів. Хочемо, щоб порадувалися львів’яни і гості міста, які заїжджають в справах, хоча би поки не впаде сніг. Сподіваюсь, що квіткові злодії нашої роботи не понищать і всього не витягнуть. Якщо витягнуть -  ми досадимо", - зазначила директор ДП "Скнилів-Парк" Ольга Лавна.

Квітник поруч з АС "Західна" Залізничній райадміністрації обійдеться у 30 тис. грн. Наразі нові насадження до Дня Незалежності будуть лише у цьому районі Львова.

Читайте ще новини Львова:

У Львові урочисто підняли державний прапор: як це було (фото)

Як у Львові будуть відзначати 25 річницю Незалежності України

Львівські дизайнери створили новий стиль для електротранспорту: візуалізація

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах