"Копито" вижив, бо сів у інше авто: нові подробиці вибуху джипа у Львові

фото: "Варта 1"

фото: "Варта 1"

Події
29 серпня 2016 15:15

Львівському порталу стали відомі нові подробиці замаху на життя власника ПАТ "Львівський холодокомбінат" Богдана Копитка. За інформацією джерела із правоохоронних органів "Копито" вижив, бо сів у авто, яке рухалося позаду "автомобіля мішені".

За даними джерела, Богдан Копитко рухався позаду автомобіля, яке стало "мішенню" кіллерів, а між ними також рухалися автомобіль "Нива" та квадроцикл.

"Після того, як перший автомобіль "злетів у повітря" та почалися обстріли, авто у якому насправді перебував Богдан Копитко розвернувся і на великій швидкості помчав у зворотному напрямку. В той час від вибуху та автоматних обстрілів загинули двоє його охоронців та водій "Мерседеса", що рухалися попереду. Ще один охоронець зумів вижити, адже після вибуху вцілів та вискочив з салону авто, яке після вибуху розстріляли автоматники", – повідомило джерело.

Також джерело повідомило, що "автомобіль "Нива", який випадково потрапив у кортеж автомобілів ПАТ "Львівський холодокомбінат" утік із місця інциденту. Натомість, водій квадрациклу надав потерпілому охоронцю першу медичну допомогу. Зараз міліція досліджує місце засідки де вичікував мінер та автоматники".

"Богдан Копитко є особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах, як "авторитетна" людина на прізвисько "Копито". Зараз телефон чоловіка не відповідає", – додало джерело.

Як відомо ПАТ "Львівський холодокомбінат" славиться своєю фабрикою морозива під брендом "ЛІМО".

Підприємство входить у трійку кращих українських виробників морозива та є найбільшим виробником морозива в Західній Україні.

Читайте ще новини Львова:

На Львівщині вибухнув Mercedes: загинули три людини

Стало відомо, чий позашляховик підірвали під Львовом

У поліції вибух "Мерседеса" назвали кримінальними розбірками

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах