Стали відомі подробиці підриву джипа львівського бізнесмена

фото: www.facebook.com/photo.

фото: www.facebook.com/photo.

Події
30 серпня 2016 11:02

Головний редактор газети "Ратуша", журналіст-криміналіст Микола Савельєв розповів деталі замаху на керівника "Львівського холодокомбінату" Богдана Копитка.

За інформацією Савельєва, міну було закладено під асфальт, вона було не радіокерованою, знайдено залишки дроту.

"Після підриву авто було обстріляно з автомата (тів?). Вистріляли близько двох магазинів. У салоні перебували три охоронці Копитка і водій.. Двоє охоронців і водій загинули. Четвертий вижив, бо заліг за підірване авто. Сам бізнесмен їхав на "джипі" услід за охоронцями. Побачивши результати замаху, його авто об’їхало місце вибуху і зникло", – написав він у соцмережах. -Вистріляли близько двох магазинів. Ріжки знайшли. Окрім того, біля "лежки" знайшли невикористаний гранатомет. У салоні перебували три охоронці Копитка і водій. Міну було закладено ПІД АСФАЛЬТ". 

"Про бізнеса Копитка – все є в Інтернеті. Сам Копитко судимий. В кримінальному світі відомий на прізвиського "Копто". Колишній десантник. Жив у Чехії, – додав він.

Нагадаємо, вибух стався вчора  о 10:30 поблизу траси Львів – Івано-Франківськ. В авто перебували п’ятеро пасажирів. Троє загинули, ще двоє перебувають у важкому стані.

Директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко підтвердив, що позашляховик належав ВАТ "Львівський холодокомбінат". За його словами, голова спостережної ради "Львівського холодокомбінату" є "особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини".

Читайте ще новини Львова:

На Львівщині вибухнув Mercedes: загинули три людини

"Мерс", який вибухнув під Львовом, розстріляли 

У поліції вибух "Мерседеса" назвали кримінальними розбірками 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах