Львів’янину на замітку: в кого найбільше зросла зарплатня за рік

Новина - Події - Львів’янину на замітку: в кого найбільше зросла зарплатня за рік

Новина - Події - Львів’янину на замітку: в кого найбільше зросла зарплатня за рік

Події
31 серпня 2016 10:59

В Україні заробітні плати не поспішають активно рости. Якщо говорити про середні цифри за 2015 рік, приріст зарплати у вакансіях в 9% ніяк не покрив інфляцію в 43%. Звичайно, деяким професійним сферам пощастило з приростом зарплат більше, деяким менше, повідомляє Корупція.Маркет

1472537259_salaryraise

Якщо говорити про тих, професійних сферах, які виросли найбільше, то самими "розбагатіли" є робочі спеціальності. Так, під час кризи роботи було не дуже багато, і підстав для збільшення зарплати – теж. Але зараз обсяги робіт зростають, посилилася конкуренція серед роботодавців за претендентів – і, як результат, зростання заробітної плати.

Перше-друге місце з робочими спеціальностями ділить сервісне обслуговування, і буквально на 1% відстають викладачі-репетитори. Збільшення заробітних плат в інших компаніях, необхідність вивчення іноземних мов дозволили педагогам зайняти третю сходинку рейтингу. Відрадно, що на четвертому місці знаходиться виробнича посаду інженера-електрика як самого універсального фахівця інженерної когорти.

З несподіваних учасників рейтингу можна відзначити водіїв і касирів. Заробітні плати цих професій збільшилися за рік на 27%. Що цікаво, середня зарплата водія вище, ніж менеджера з персоналу або дизайнера. Якщо ж говорити про повільно зростаючих зарплатах, вони дісталися веб-розробникам, системним адміністраторам, охоронцям, лікарям, няням, а також представникам сфери гостинності.

Читайте ще новини Львова:

Біля "Арени Львів" збираються побудувати супер-басейн

Cьогодні у Львові на маршрут не виїхала частина автобусів: які саме

На Львівщині вантажівка насмерть збила молодого поліцейського

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах