Будь в курсі: відтепер оформити нерухомість у Львові можна на пошті (фото)

фото з сайту printpro-digital.com

фото з сайту printpro-digital.com

Події
01 вересня 2016 16:58

Оформити нерухомість чи зареєструватися підприємцем відтепер у Львові можна і у приміщенні головної пошти на вулиці Словацького. Причому незалежно від місця прописки. Там відкрили новий відділ державної реєстраційної служби. Людей приймають чотири реєстратори.

"Реєстрація фізичної особи в часі займає 5-15 хвилин. Щодо реєстрації юридичної особи-підприємця треба трошки більше часу. До 20 хвилин на прийом документів, ну і ще потрібен час, аби їх обробити", - розповів керівник відділу державної реєстраційної служби Василь Киричинко.

За три дні роботи відділу його послугами скористалися понад 70 людей. Як функціонує установа - приїхав проінспектувати і Міністр інфраструктури України Володимир Омелян. Каже, що Львівська область у лідерах за спрощенням реєстраційних процедур.

"Те, що робимо ми в міністерстві інфраструктури, хочемо перевести всі сервіси, які мають дотик до клієнтів, чи це пасажири звичайні, чи це перевезення вантажів, перевести в електронний формат, щоби не було комунікації з персоналом. Все в електронному режимі", - наголосив Володимир Омелян.

Читайте ще новини Львова:

Львівська нерухомість: хто і скільки платитиме податку 

У Львові зріс податок на нерухомість

Чи будуть штрафувати львів'ян, які не отримали рахунки 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах