На Львівщині батько через місяць загинув на тому ж місці, що й син

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
13 вересня 2016 14:15

У Червонограді з інтервалом у місяць,  внаслідок падіння з балкону власної квартири ,загинули 46-річний чоловік та його 4-річний син, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області. 

3 серпня 4-річний хлопчик, якого батьки залишили вдома без нагляду, вийшов на балкон  і випав з 8 поверху житлового будинку на вулиці Мазепи у місті Червоноград. Дитина від отриманих травм померла під час надання медичної допомоги.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ст.166 КК України (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

10 вересня, з балкону цієї ж квартири зірвався і загинув його 46-річний батько.

Правоохоронці встановили, що загиблий гостював у приятеля в квартирі на 9-му поверсі будинку. До власної домівки, квартири поверхом нижче на 8-му поверсі цього ж будинку, 46-річний  чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння,  вирішив дістатися вельми небезпечних способом: перелізти з балкона 9-го поверху на балкон свого помешкання на 8-му поверсі. Під час цієї небезпечної витівки чоловік не втримався і впав, отримавши смертельні ушкодження.

Читайте ще новини Львова:

У Львові хлопець випав з вікна на 14-му поверсі (фото)

У Львові жінка загинула, випавши з вікна (фото) 

У Львові з вікна багатоповерхівки випала півторарічна дитина 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах