ТОП найцікавіших подій осені у Львові

Новина - Події - ТОП найцікавіших подій осені у Львові

Новина - Події - ТОП найцікавіших подій осені у Львові

Події
30 вересня 2016 14:23

В цьому сезоні Львів потішить львів'ян і гостей міста численними ровзвагами. Отже VG Львів пропонує вам добірку найцікавіших подій осені у нашому місті.


Концерт DAKOOKA 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото

Інді-поп гурт представить нову програму "Дуже весело з моїми друзями". Крім уже добре відомих пісень ("20", "Не сси", "Виходь з води сухим"), будуть і нові. DaKooka грає музику в стилі indie-pop, pianо, trip-hop. Фронтвумен проекту - Катерина Єременко - dj, піаністка, талановита вокалістка, автор і виконавець пісень. Проект поєднує в собі незвичайне звучання, унікальний вокал і поезію англійською, російською та польською мовами.

Де: L'uft Underground Club

Коли: 1 жовтня, 19:00

Ціна: від 100 грн. 


Концерт гурту "Epolets" 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 1

Epolets – драйвовий рок-гурт з Одеси, що утворився лише два роки тому, але вже встиг підкорити головні сцени наймаштабніших українських фестивалів (The Best City, Stare Misto, Файне Місто) та потрапити в ротацію всеукраїнських радіостанцій і телеканалів.

Де: Picasso

Коли: 1 жовтня, 19:00

Ціна:  150 - 250 грн 


Осінній ярмарок "ГалСад" 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 2

Відвідувачі зможуть придбати тут різноманітні декоративні й ужиткові рослини для саду, городу та дому, широкий асортимент супутніх товарів, отримати вичерпні консультації та рекомендації спеціалістів. В програмі також: музика, народні співи та танці, національна кухня, продукція місцевих виробників.

Сайт

Де: Садовий Центр ГалСад

Коли: 1 - 2 жовтня

Ціна: вхід вільний 


Фестиваль Tatto Fest 2016 

ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 3

Фестиваль, де можна подивитися як сотні тату-майстрів будуть змагатися у своєму вмінні. Також традиційно тут очікується виставка-продаж обладнання для художнього татуювання та пірсингу, як вітчизняних, так і зарубіжних виробників. Вперше в рамках фестивалю пройде чемпіонат з перманентного макіяжу. А ще на фесті буде встановлено новий рекорд України за кількістю одночасного нанесення татуювання на одну модель. Відвідувачі також матимуть можливість зробити тату чи бодіарт безкоштовно. На додаток організатори обіцяють інтерактивне шоу байкерів та виступи прогресивних музичних команд.

ВКонтакті

Де: Культурно-мистецький центр "Львівський палац мистецтв"

Коли: 30 вересня - 2 жовтня, 10:00


Міжнародна виставка котів "Львівський джаз" 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 4

Тут можна буде побачити різні породи котиків: голих, пухнастих, кучерявих, висловухих, маленьких леопардів, американських гігантів та інших. Серед пород: британська, мейкун, шотландська, сфінкс, персидська, лісна. 

Реєстрація

Фейсбук

Де: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Степана Гжицького

Коли: 1 октября - 2 октября, 10:00


Futureland Festival 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 5

Шоу Futureland Festival – це місце, де зустрінуться сучасна електронна музика та новітні технології. Це також можливість наживо почути відомого DJ Netsky - Drum&bass DJ, який зібрав 42,6 мільйони переглядів на YouTube 11,4 мільйони прослуховувань на Sound Cloud та 30 мільйонів – на Spotify. Сет Netsky буде супроводжувати бельгійський Script MC. Тут будуть також і українські діджеї Omnia та колектив Funk Masters (MaxNRG, Derrick, Tonika), що працюють у стилях транс та Progressive House.

Фейсбук

Де: Арена Львів

Коли: 2 жовтня, 19:00

Ціна: від 199 грн 


Фестиваль "Контрасти 2016" 

ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 6

XXII Міжнародний фестиваль сучасної музики. У програмі - 20 концертів, зустрічі з композиторами, лекції  та спеціальний проект "Ніч Контрастів". Звучатиме сучасна музика різних жанрів та напрямів: від класичних інструментальних до експериментальних аудіо-, відео-, та електро-акустичних інсталяцій. На фестиваль приїде понад 50 українських та закордонних музикантів.

Програма: 

11:00-12:30 / Арт-кав'ярня Квартира 35 / Кава з композитором: Дмітрій Либін/BY/ вхід вільний для всіх охочи

13:00-14:00 / Арт-кав'ярня Квартира 35 / Ланч з новою музикою /вхід вільний для всіх охочих

17:00 / Хорова школа Дударик. Храм Св. Лазаря / вокальні твори

19:00 / Концертний зал ім. С. Людкевича / концерт для фортепіано

Детальна інформація

Де: Львівська обласна філармонія  та інші локації

Коли: 30 сентября - 9 октября, 11:00

Ціна: 40 - 80 грн 


Lviv Acoustic Fest 

ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 7

У Львові вчетверте проходитиме Lviv Acoustic Fest. Організатори зібрали перспективних представників різних жанрів нової української музики: від фолку та інді до тріп-хопу та фанку.

У суботу, 8-го жовтня, на головній сцені в кінотеатрі "Львів" виступатимуть Adam, інді-фолк дует The Elephants, гурт зі Львова "Плесо", група, яка співає про ковбоїв, соколів та персикові сни, – Latexfauna, а також хедлайнери першого дня – київське тріо Panivalkova.

А в неділю, 9-го жовтня, львів’яни і гості міста будуть слухати  тріп-хоп від mari cheba, піано-рок дует Myopia, українську етніку у поєднанні з американським блюграсом у виконанні Lemko Bluegrass Band та Blooms Corda. Яскравим завершенням другого дня та фестивалю стане виступ гурту "Один в Каное".

Незабаром організатори оголосять гурти, які гратимуть протягом двох днів на денній сцені.

Фейсбук

Де: кінотеатр "Львів

Коли: 8-9 жовтня

Ціна: від 200 грн


XІ Національне Свято Шоколаду 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 8

Протігом усіх днів свята на відвідувачів чекає:

- Імпровізована шоколадна майстерня: львівські скульптори на Ваших очах будуть створювати неймовірні скульптури з шоколаду
- Дитячий сектор: для діток буде облаштовано цілий третій поверх палацу. Саме тут шоколатьє будуть працювати над створенням великого Міста з шоколаду.
Тут діти та дорослі зможуть виготовити власні цукерки, помалювати шоколадом на вафельних тортиках, взяти участь у цікавих конкурсах та у багатьох інших забавах.

Сайт 

Фейсбук 

Де: Культурно-мистецький центр "Львівський палац мистецтв"

Коли: 14 - 16 жовтня

Ціна: від 25 грн 


Концерт Олександра Пономарьова "Я люблю тебе" 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 9

Український співак, телеведучий, суддя шоу Голос країни, Олександр Пономарьов привезе до Львова романтичні композиції у новій концертній програмі "Я люблю тебе".

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 10 жовтня, 19:00

Ціна: 400 - 1350 грн 


Eve Cornelious. Great American Songbook 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 10

Американська джазова співачка Ів Корнеліус (Eve CorneliOus) з новою програмою Great American Songbook - пісні з золотого фонду американського джазу - виступить у Львові. За її плечима – музична кар’єра, зазначена турами по всьому світу (країни Європи, Японія, США, Куба). У фестивальному списку вокалістки такі легендарні джазові форуми, як North Sea, Monterey, Montreaux, Newport, Middleheim, JVC Jazz Festival at Lincoln Center.

Українські меломани вже мали можливість оцінити її виконавську майстерність. У 2013 році Ів Корнеліус виступила в ролі хедлайнера фестивалю Ukrainian Jazz Summer, побувавши з аншлаговими концертами в трьох містах України. Цього разу Ів Корнеліус приготувала для своїх шанувальників по-справжньому приємний сюрприз. 

Де: Picasso

Коли: 10 жовтня, 19:00

Ціна: 150 - 400 грн 


Los Vivancos 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 11

Los vivancos - це сім братів, які володіють неймовірним поєднанням талантів: вони не тільки танцюють, а й співають, а також грають на різних музичних інструментах. Їх темперамент вражає. Шоу Aeternum ("Вічність"), з яким брати гастролюють країнами всього світу, тепер побачить і Львів. Aeternum - це вистава, де поєднали танці, спів та музику фламенко в міксі з роком та класикою.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 13 жовтня, 19:00

Ціна: 300 - 2150 грн 


Концерт "Машины Времени


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 12

Львів'яни почують пісні з альбому, який презентують наприкінці травня наступного року. А крім того, звичайно ж, прозвучить вся класика за 47 років, під яку народжувалися в 70-ті, виростали в 80-ті, входили в самостійне життя в 90-ті і міняли все навколо в XXI столітті. Від "Крыс" до "Поворота", від старожитностей до прем'єр, через золотий фонд – всі пісні не заспівають, їх занадто багато, але концерт буде довгим.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 17 жовтня, 19:00

Ціна: 200 - 2900 грн 


Концерт Garou (Гару) 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 13

Garou (Гару) – відомий франко-канадський співак і актор. Своєю популярністю він, перш за все, зобов’язаний ролі Квазімодо в мюзиклі "Нотр-Дам де Парі" 1998 року. За пісню "Belle" Garou навіть отримав нагороду World Music Awards. Згодом його запросили працювати в творчому колективі, про який він навіть і не мріяв – Селін Діон, Брайан Адамс, Ріккардо Коччанте і інші відомі особистості. Garou записав вісім альбомів та об’їздив півсвіту з концертами.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 19 жовтня, 19:00

Ціна: 500 - 5300 грн


Відкриття ТРЦ Victoria Gardens 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 14

Оголошено дату відкриття найбільшого у Західній Україні ТРЦ – Victoria Gardens. Програма святкового відкриття згодом.

Фейсбук

Сайт

Де: ТРЦ Victoria Gardens

Коли: 21 жовтня, 11:00

Ціна: Вхід вільний. 


Концерт гурту "O.Torvald" 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 15

Рок-гурт "O.Torvald" їде до Львова у рамках всеукраїнського туру #Нашілюдивсюди. Цей тур стане найбільшим, найдовшим та наймаштабнішим за 10 років існування команди - гурт зіграє 22 концерти. Гурт гратиме відомі й нові композиції, зокрема:  Все з початку, Ти Є, Крик, Пошло о любви, Снiг, Сочи, До 18:00, Там де я, Оставь в покое меня, Мовчи, Это все та інші. 

Де: Event Hall "Кіно"

Коли: 22 жовтня, 19:00

Ціна: 150 - 400 грн 


Концерт Pianoбой 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 16

Фронтмен гурту - Дмитро Шуров - рок-піаніст, екс-учасник легендарних гуртів "Земфіра" та "Океан Ельзи".  У рамках другої частини всеукраїнського туру Pianoбой у повному складі презентує платівку "Take Off", а також виконає вже знайомі пісні. "Кохання", "Родина", "Ведьма", "Этажи", "Горя Чуть Слышно" — усі вони будуть зіграні на концерті Pianoбой у супроводі відео-арту.

Де: Палац спорту "Україна"

Коли: 28 жовтня, 19:00

Ціна: 190 - 600 грн 


Потап і Настя. "10 років" 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 17

Український поп-дует виконає всі свої хіти в рамках ювілейного всеукраїнського турне "10 років. Золоті Кити". 

Де: Львівський державний цирк

Коли: 29 жовтня, 19:00

Ціна: 150 - 650 грн 


Dizel Show / Дізель Шоу 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 18

Дизель Шоу - це українське комедійне шоу без політики. На глядачів чекають жарти на актуальні теми, сценки, музичні номери та розіграші. 

Де: Львівський державний цирк

Коли: 2 листопада, 19:00

Ціна: 90 - 420 грн 


Лесь Подерев'янський Епічні п'єси у виконанні автора 

ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 19

Лесь Подерв'янський - український художник, автор сатиричних п'єс. Його твори написані суржиком із широким використанням нецензурної лексики. Подерв'янський колоритно змальовує проблеми сучасного суспільства: радянські реалії ("Цікаві досліди", "Утопія", "Дохуя масла"), життя богеми ("Пі***ц", "Місце встрєчі ізменіть ніззя, б***ь!", "Сноби", "Нірвана…"), міжнаціональні конфлікти ("Кацапи", "Гамлєт, або Феномен дацького кацапізму"…), абсурдність життя ("Рух життя або Динамо", "Іржик") та ін.

Спочатку твори Подерв'янського були відомі лише вузькому колу друзів Леся, яким він їх іноді читав. Точна історія невідома, але імовірно хтось з друзів вирішив ці твори записувати на касети й таким чином вони широко розповсюдились по Україні вже наприкінці 80-х. 

Де: Picasso

Коли: 6 листопада, 19.00

Ціна: 170 - 400 грн


Концерт "Erisioni - 130 років!" 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 20

"Erisioni" - колектив з Грузії, який цього року святкує 130-ий ювілей. 
Артисти продемонструють зразки фольклору усіх регіонів Грузії, змінюючи костюми і перебудовуючись на різні "регістри" темпераменту народів, що населяють Грузію.
У танці відтворюються картини з реального життя Грузії: зустріч закоханих у засніженого підніжжя Кавказьких гір, святкування весілля, історія падіння фортеці і навчання юнаків битві на шаблях. Тут присутні і поєдинки, і імітація верхової їзди, і запаморочливі піруети і фуете танцюристів з приземленням на коліна. 

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 7 листопада, 19:00

Ціна: 200 - 1500 грн 


Концерт Френсіса Гойї (Francis Goya) 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 21

Бельгійський музикант, гітарист-віртуоз Френсіс Гойя, виступить у Львові і представить нове музичне шоу "Українські мелодії і кращі хіти". 

Френсіс Гойя – автор хітів "Nostalgia", "Woman in love", "Besame mucho", "Historia de un amor", "Everything", "I do I do it for you", "I will always love you", "Emanuelle", "Killing me softly","Georgia on my mind","Memories","Melodia".

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 8 листопада, 19:00

Ціна: 250 - 950 грн 


Концерт "Ляпис ’98" 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 22

Білоруські панк-рокери знову виступлять у Львові. Концертна програма включить сатиричні композиції в стилі рок, реггі, ска та "циганщини". Відвидувачі концерту почують відомі хіти, такі як: "Ти Кинула", "Євпаторія", "Котик", "Золота Антилопа" та інші. Не обідеться й без нових творів. 

Де: Picasso

Коли: 12 листопада, 19:00

Ціна: від 250 грн 


Фестиваль Свічок на площі Музейній  

ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 23

В ці дні центральну площу Львова заполонить романтичне свічкове мерехтіння. Просто неба на очах у відвідувачів фестивалю львівські митці створюватимуть незвичну картину – свічкову мозаїку.

"Площа Музейна – це особливе місце Львова зі своєю історією та енергетикою. А при світлі свічок ця площа стає винятково затишною і романтичною. Тому Фестиваль свічок дуже пасує цьому місцю", – розповів Андрій Сидор, організатор фестивалю.
Також в рамках фестивалю для відвідувачів проведуть майстер-класи з виготовлення та ручного розпису свічок. Тож кожен охочий зможе створити свічку власними руками. Протягом фестивалю у "Львівській свічковій мануфактурі" діятимуть знижки від 20% на весь асортимент товару.

Де: Площа Музейна

Коли: 11 - 13 листопада, 12:00

Ціна: вхід вільний.


Концерт симфонічного оркестру Lords Of The Sound  


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 24

Нова концертна програма "Лордів звуку" – це мікс із нових та вже знаних номерів у виконанні оркестру. Кіно- та меломани почують саундтреки із таких фільмів, як "Великий Гетсбі", "Місія нездійсненна", "Пірати Карибського моря", "Гаррі Поттер", "Термінатор", "Хатіко", "Шрек", "Гладіатор", "Матриця", "Аватар", "Кримінальне чтиво", "Амелі", "Реквієм за мрією", "Зоряні війни", "Шерлок Холмс"… Прозвучать також пісні і з кінохітів останнього року – зокрема, "50 відтінків сірого", "Інтерстеллар" та "Скажений Макс".

Свій тур колектив присвячує 150-літтю з часу першого публічного виконання Гімну України. Відтак "Лорди звуку" підготували спеціальну симфонічну версію "Ще не вмерла України…".

А до майже трьох десятків музикантів приєднаються вокалісти –Вікторія Литвинчук із "Голосу. Діти" та Данило Клягін з "Х-фактора".

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 14 листопада, 20:00

Ціна: 90 - 470 грн 


Концерт Тото Кутуньйо

ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 25

Тото Кутуньо - італійський поп-співак, інструменталіст та композитор. Він - переможець пісенного конкурсу у Санремо і Євробачення-1990. Опублікував 16 альбомів. 

Йому 73, він переніс важку хворобу, але продовжує гастролювати по світу і підкорювати серця жінок різного віку. Його пісні знайомі не одному поколінню.  15 листопада і Львів отримає можливість почути легендарного Toto Cutugno. 

Цікава деталь: а ви знали, що Тото Кутуньо написав усі пісні з репертуару Джо Дассена?

Фейсбук

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 15 листопада, 19:00

Ціна: 500 - 5600 грн


Концерт Ніно Катамадзе та гурту "Insight" 


ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 26

Ніно Катамадзе - грузинська джазова співачка і композитор. Катамадзе і гурт Insight, працюючи в команді, міксують грузинський фолк, джаз і рок в гармонійний фьюжн. Olei, Suliko, Violets, I Came, Once In The Street, Wave - ці та інші композиції можна буде почути на концерті у львівській опері.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 21 листопада, 19:00

Ціна: 200 - 1450 грн  


DZIDZ`OFF

ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 27

У перекладі з західноукраїнського діалекту "Дзідзьо" означає дід. Саме так - по-дідівськи, з бородою і вусами - виглядає фронтмен і засновник колективу Михайло Хома. Група отримала свою популярність завдяки "бойківському говору" в композиціях.

"Ялта", "Гопа-гопа", "Серенада", "Ja cie kocham", "Каділак", "Кобіта", "Сара" та багато інших хітів в супроводі духових DZIDZ`OFF BAND – саксофони, труба, тромбон, туба та ударні – можна буде почути на концерті. 

Фейсбук

Де: Picasso

Коли: 17 листопада, 19:00

Ціна: 150 - 250 грн 


Концерт "Арсен Мірзоян. Тур "5 років" 

ТОП найцікавіших подій осені у Львові фото 28

Арсен Мірзоян - український виконавець, автор пісень, учасник шоу "Голос країни", має характерний тембр та манеру виконання. Львів’яни почують всі хіти, створені Арсеном Мірзояном за 5 років: "Бувай, малий", "Вінні-Пух", "Капронові банти", "Смужка", "Інші двері", "Невчасна", "Тісто", "Паперовий сніг", "Тягни небо на себе", "Край землі", "Ластівки над містом", "Я - пілігрим", "Стрелы" та багато інших.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 29 листопада, 20:00

Ціна: 90 - 490 грн 

Читайте також: 

Короткі мандрівки: що подивитися поблизу Львова за один день

Де купаються львів’яни: мандрівка львівськими озерами

Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах