Визначились 10 міст найкращих для життя: дізнайся на якому Львів

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
22 вересня 2016 09:36

Один з найбільших сайтів безкоштовних оголошень провів опитування серед користувачів, щоб встановити, яке місто України жителі нашої країни вважають найбільш комфортним і безпечним для проживання, повідомляє Вusinessua.

Цим містом стали Чернівці. За словами Оксани Венгровської, менеджера проекту, більшість респондентів вважають найнебезпечнішими містами ті, які розташовані на півдні і сході України. Також Венгровська розповіла про критерії вибору найкращого міста – враховувалися спортзали і дитячі сади (їх кількість), безпека, чистота на вулицях, транспортне забезпечення, робота комунальників і багато іншого. Кожен пункт оцінювався за семибальною шкалою, та безперечним лідером рейтингу виявилися Чернівці. Вони набрали п’ять з половиною балів. 5,3 бали набрав Луцьк, і він на другому місці рейтингу, а трійку лідерів замкнула Вінниця з 5,2 балами.

У десятку найбільш комфортних для життя міст також потрапили Чернігів, Львів, Харків, Ужгород, Івано-Франківськ, Хмельницький та Тернопіль. Чернігів став єдиним містом, розташованим на півночі, який потрапив у рейтинг. Виняток зробили і Харкову, розташованому на сході країни.

Читайте ще новини Львова:

Вино, повітряні кулі та кава: ТОП фестивалів осені на Західній Україні

Весь Львів: гід туриста

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах