Сміттєвий колапс у Львові: щур покусав малолітню дитину

фото з сайту patrioty.org.ua

фото з сайту patrioty.org.ua

Події
23 вересня 2016 16:21

На вулиці Городоцькій (у подвір’ї будинку між вулицями Суха та Окружна) величезний щур зі смітника покусав малолітню дитину, повідомила Львівському порталу керівник ОСББ "Окружна 8" Євгенія Моравська.

За її словами, прикрий випадок трапився кілька днів тому.

"Щур вкусив дитину. У нас територія облагороджена. Такого раніше не було. Тепер я змушена кидати отруту попід підвали. Оскільки територія нашого подвір’я межує зі смітниками. Це просто жах: зранку – гори сміття і величезна кількість щурів", – розповіла керівник ОСББ.

Пані Євгенія наголосила, що батьки дитини самотужки звернулися в дитячу лікарню на вулиці Орлика, і на щастя, дитина "не підхопила нічого страшного". Постраждалій зробили усі необхідні щеплення та уколи. Також, за словами Євгенії Станіславівни, дорослі мешканці самі вбили щура та "повезли його на аналізи".

"Слава Богу, ніяких небезпечних зараз, які мають щурі, не виявлено", – говорить керівник ОСББ.

На запитання, чи була реакція якихось комунальних служб міста, Євгенія Станіславівна відповіла: "Мені дзвонили з МНС. Питали, що ми робимо?".

За її словами, зараз на території ОБСС відбуватиметься ґрунтовна дезінфекція з використанням отрути.

"Виною всьому є сміття. Я щодня телефоную на міську, обласну "гарячі лінії". Кажуть: "Ми виклик зареєстрували". І все, до побачення. На тому кінець. На смітниках щурі кишать, як коні. Зараз іде дощ, усе розкисає. Стоїть такий сморід – що неможливо… І хробаки, і щурі… От і вся проблема. Не буде таких смітників – не буде таких випадків. В нас територія загороджена, облагороджена, приватизована. Але діти є діти", – наголосила Євгенія Моравська.

Як відомо, Львів завалений невивезеним сміттям.

Читайте ще новини Львова:

У Львові п'ять днів не чистять баки

У Львові на вул. Науковій – завали сміття просто за парканом 

Дніпро і Миколаїв відмовилися приймати львівське сміття 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах