На Львівщині резервістам продовжують надходити повістки

фото з сайту nezhatin.com.ua

фото з сайту nezhatin.com.ua

Події
26 вересня 2016 10:18

У зоні відповідальності оперативного командування "Захід" проводитимуться збори з військовослужбовцями-резервістами, що мають бойовий досвід, отриманий під час проведення АТО на території Луганської та Донецької областей, повідомили у прес-службі Львівського обласного військового комісаріату.

Основним завданням військового резерву є підвищення та підтримання військової навченості громадян з метою виконання завдань по захисту держави на професійному рівні. Важливо не допустити втрати для Збройних Сил підготовлених військовослужбовців, які звільняються з військової служби і брали безпосередню участь у бойових діях, зберегти накопичений бойовий потенціал підрозділів після їх звільнення.

Резервістам відшкодовують компенсацію за проїзд до місця проходження зборів та у зворотному напрямку і здійснюють виплату добових (відповідно до військових звань). Також щорічно виплачується грошова винагорода у відповідності із військовим званням за результатами виконання програми підготовки.

Військові наголошують що згідно з рішенням Президента України, потреби у проведенні сьомої хвилі часткової мобілізації немає. Наше військо переходить на контрактну службу, і більшу частину Збройних Сил України на даний час складають військовослужбовці військової служби за контрактом.

Читайте ще новини Львова:

Військкомати збирають резервістів

Львів'янок запрошують на військову службу за контрактом: вимоги та зарплатня

У ДТП на Львівщині загинуло двоє військових

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах