Львівська вчителька відшмагала учня скакалкою: мама заявила в поліцію (фото)

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
28 вересня 2016 17:15

У Львові мама першокласника школи №62, що на вул. Театральна,15, звернулася  до поліції через те, що вчителька на уроці побила її сина скакалкою. Як розповіла ZAXID.NET мама хлопчика, історія трапилася у понеділок, 26 вересня, після бійки між однокласниками. Класна керівничка побила хлопця скакалкою за погану поведінку.

"Це трапилося орієнтовно о 12:00, вчителька принесла у клас м’ячі, але попросила їх не брати. На перерві діти взяли м’ячі і мій син посперечався за один із них з однокласником. Хлопці побилися, у Тимофієвого однокласника з носа потекла кров. За кілька хвилин прийшла вчителька і вирішила дати здачі моєму сину за розбитий ніс", – розповіла мама Ліна Михайловська.

Зі школи хлопчика забирала бабуся, але він їй не розповів про побиття. Побої на першокласникові виявила мама, коли купала його перед сном. Синці від шарпання були на зап’ясті, від скакалки лишилися сліди на спині та сідницях, а на нозі видно великий синець після бійки з однокласником.

Львівська вчителька відшмагала учня скакалкою: мама заявила в поліцію (фото) фото

Зліва – синець від скакалки на спині, справа – сліди від шарпання на зап'ястку (фото Ліна Михайловської).

Наступного дня, у вівторок, жінка звернулася у Львівську міську дитячу лікарню на вул. Пилипа Орлика, 4, аби зняти побої, також написала заяву на вчительку у Галицький відділ поліції.

"Ми також звернулися до завуча школи, а вона звинуватила нас у тому, що ми заявили про побиття не у той самий день. Вона також сказала, що за добу ми могли самі нанести такі ушкодження дитині і хочемо скомпрометувати вчительку. До слова, після заяви у поліцію до нас вже звернувся адвокат класної керівнички, він пропонував "зам'яти" справу",  – пояснила Ліна Михайловська.

Львівська вчителька відшмагала учня скакалкою: мама заявила в поліцію (фото) фото 1

Сліди від бійки з однокласником (фото Ліни Михайловської)

Водночас у школі наразі відмовляються від коментарів, зокрема директор Михайло Мирциняк зазначив, що поки що не готовий говорити.

"У цій ситуації дуже багато правди і неправди, ми у цьому розбираємося. Мені надійшли заяви не тільки від цієї мами, але й від батьків побитих дітей. Ми будемо з’ясовувати, хто винний, наразі більше нічого вам не можу сказати", – зазначив у коментарі  директор школи №62 Михайло Мирциняк.

Отримати коментарі від управління освіти Львівської міської ради нам наразі не вдалося.

Читайте ще новини Львова:

У Львові в Палаці спорту "Україна" сталась жорстока бійка

У школі на Львівщині одна дитина відірвала пальці іншій 

У Львові шукають батьків загубленого 5-річного хлопчика 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах