Гройсман назвав львівські будинкі "класними", поспілкувався з бабцями та насварив місцевих водіїв (відео)

Новина - Події - Гройсман назвав львівські будинкі "класними", поспілкувався з бабцями та насварив місцевих водіїв (відео)

Новина - Події - Гройсман назвав львівські будинкі "класними", поспілкувався з бабцями та насварив місцевих водіїв (відео)

Події
01 жовтня 2016 15:15

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час робочого візиту на Львівщину зустрівся з мером Львова Андрієм Садовим, який влаштував йому екскурсію містом.

Відповідне відео Гройсман опублікував у своєму Facebook.

Як можна судити з відео, місто Гройсману дуже сподобалось. Він розхвалював вулиці і будівлі перед Садовим, називаючи їх "класними".

Також під час прогулянки прем’єр натрапив на групу львів’янок, які привернули його увагу криками "браво!". Коли Гройсман підійшов до жінок, вони спочатку запитали про проблему із львівським сміттям (особливо болюче питання для львів’ян). А коли він пообіцяв посприяти вирішенню проблеми, львів’янки запевнили, що вірять йому. Щоправда читачі у коментарях запідозрили, що бабусі були підставні.

Наприкінці прогулянки прем’єр ще й зіграв роль патрульного. Просто перед носом у делегації львів’янин припаркував машину на пішохідному переході. Гройсман відразу ж втрутився. Він підійшов до чоловіка, зробив йому зауваження і попросив більше так не робити.

Читайте ще новини Львова:

Стало відомо, куди перенесуть зупинки львівських маршруток з приміського вокзалу

Для львівських пенсіонерів влаштують дискотеку в трамваї

Гарячий жовтень: ТОП подій місяця у Львові

24tv.ua

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах