Стали відомі нові подробиці трагедії на Яворівському полігоні

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
03 жовтня 2016 11:49

Після вибуху на тактичному полі Яворівського полігону один з поранених військових знаходиться в украй важкому стані, ще один отримав поранення середньої тяжкості, а третій потерпілий має легкі поранення, заявив глава Західного медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк, передає  УНІАН.

Нагадаємо, На Яворівському полігоні пролунав вибух: є постраждалі військові

За його словами, військовий, в руках якого імовірно вибухнула граната, знаходиться в кардіореанімації львівського військового госпіталю. Інший військовий з пораненнями очей середньої тяжкості доставлений в центральний клінічний госпіталь в Києві. Третій постраждалий від вибуху солдат з легкими пораненнями проходить лікування у львівському шпиталі.

Поронюк також зазначив, що для проведення службового розслідування на полігон прибули представники військової служби правопорядку Західного оперативного командування. Всі обставини події розслідуються.

Нагадаємо, на Яворівському полігоні у Львівській області після тактичних навчань без проведення бойових стрільб один з військових знайшов незнайомий предмет і взяв його в руки, не дивлячись на категоричну заборону. 

Читайте ще новини Львова:

На Львівщині під час військових навчань загинув сержант контрактної служби 

У ДТП на Львівщині загинуло двоє військових 

На Яворівському полігоні загинуло двоє військових

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах