На Львівщині п'яний водій врізався в електропору: є постраждалі

фото з сайту korupciya.com

фото з сайту korupciya.com

Події
07 жовтня 2016 15:30

На Львівщині нетверезий водій скоїв зіткнення з електроопорою. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження, працівники поліції встановлюють усі обставини події,  інформує Стрийський відділ поліції.

До Стрийського відділу поліції 6 жовтня близько 19.00 надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги Стрийської центральної районної лікарні про те, що у селищі Дашава сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як встановили під час огляду місця події працівники поліції, 45-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем "Opel Vectra", не впорався з керуванням та вчинив наїзд на електроопору, яка впала на автівку.

Унаслідок аварії травмувалися водій та 45-річний пасажир, мешканець Стрийського району. В обох чоловіків медики діагностували садна голови та алкогольне сп’яніння. Значні пошкодження отримав автомобіль.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Вчинене карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває. 

Читайте ще новини Львова:

На Львівщині поліція з пострілами гналася за підлітками, які вкрали машину

На Львівщині фура злетіла в кювет (фото)

Будь обережним: сім найаварійніших ділянок на дорогах Львівщини

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах