Стало відомо хто очолив львівські "Карпати"

фото з сайту ckarpaty.lviv.ua

фото з сайту ckarpaty.lviv.ua

Події
07 жовтня 2016 17:00

7 жовтня, на клубній базі у Брюховичах Почесний президент ФК "Карпати" Петро Димінський представив команді нового головного тренера – білоруського фахівця Олега Дулуба. Контракт із фахівцем діятиме 5 років, повідомляє офіційний сайт ФК "Карпати".

kar

фото: Інформаційний центр ФК "Карпати"

Новий головний тренер приступає до роботи з командою, як тільки завершаться формальні процедури оформлення дозволу на працевлаштуваня.

В першому інтерв'ю  Інформаційному центру ФК "Карпати" новопризначений спеціаліст заявив, що "Карпати" – це новий виклик для нього:

"Львів – футбольне місто. Це був один з ключових факторів при моєму нинішньому виборі. В цьому регіоні люблять футбол, тут його цінують. Мені відомо, що "Карпати" – це клуб з традиціями. При прийнятті рішення я також це враховував… Я розумію, в якій ситуації зараз знаходиться команда. Головне – змінити менталітет в колективі. Треба змінити ставлення гравців до футболу, змінити спосіб мислення на футбольному полі. Паралельно потрібно давати результат… Я розумію, що це дуже відповідальна ситуація. Я розумію, що це тяжкий проміжок часу, коли ти не маєш можливості формувати команду, адже сезон вже триває. Це те саме, що літак вже злетів, а ти намагаєшся на ходу щось змінити. Певною мірою це виклик для мене. У попередньому клубі я перебував у схожій ситуації – приступив до роботи після п’ятого туру. В такому випадку не можна робити різких рухів, не можна ламати те, що вже зроблено. Все потрібно робити поступово".

Довідка

Олег Анатолійович Дулуб

Народився 20-го вересня 1965-го року в м. Калінковічі (Білорусь).

Ігрове амплуа – півзахисник.

Виступав за: СКІФ (Мінськ), "Трактор" (Бобруйськ), "Прип’ять" (Пінськ), "Білорусь" (Мар’їна Горка), КІМ (Вітебськ), "Гомсільмаш" (Гомель), "Шахтар" (Солігорськ), "Молодечно" – усі Білорусь; "Самотлор-XXI" (Нижньовартовськ, Росія), "Синот" (Старе-Место, Чехія), "Вайрогс", "Дінабург" (Даугавпілс), "Резекне" – усі Латвія, "Далянь Ваньда" (Китай), КПВ (Коккола), КПТ-85 (Кемі), ТП-47 (Торніо) – усі Фінляндія.

Тренерську роботу розпочав на початку тисячоліття, коли перебував у статусі граючого тренера білоруської "Лівадії". Згодом очолював дублюючий склад "Даріди" і "молодіжку" "Зміни-Мінськ". Пізніше працював асистентом у "Торпедо" (Жодіно), ФК "Мінськ", ФК "Вітебськ", ФК "Гомель", "Немані" (Гродно) та "Динамо" (Мінськ).

У травні 2015-го очолив мінський клуб "Крумкачі", який зумів вперше в історії вивести в елітний дивізіон чемпіонату Білорусі.

Читайте ще новини Львова:

Цирк, Lviv Acoustic Fest та ярмарок місцевого виробника: ТОП подій Львова на цих вихідних

Завтра у Львові толока: де і як долучитися

У Львові з'явився перший аудіогід містом

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах