Стало відомо коли відкриють ТЦ "Victoria Gardens" і що там буде

фото з сайту tvoemisto.tv

фото з сайту tvoemisto.tv

Події
12 жовтня 2016 10:49

29 жовтня у Львові відкриють нову сучасну торгову галерею "Victoria Gardens". У коментарі Tvoemisto.tv Віталіна Захожа, директор відділу оренди "Victoria Gardens" розповіла, у чому особливіcть торгового центру та які нові бренди прийдуть до Львова.

Стало відомо коли відкриють ТЦ  "Victoria Gardens" і що там буде фото

"Торговий простір "Victoria Gardens" готовий до відкриття. У цей час вже підписано 70% договорів на оренду приміщень , тож у день відкриття на гостей міста чекатимуть 110 магазинів", – розповіла Віталіна Захожа.

На перших двох поверхах представлені торгівельні заклади. Серед магазинів українських виробників: студія одягу "Vovk", магазин чоловічого одягу "Відіван", магазин вишиванок "Колорит", "Natali Bolgar", магазин косметики "Solo",  "GOLDI Льонокомбінат", Київський ювелірний завод та інші. На третьому поверсі навесні відкриють спорт-клуб "King" площею у 2400 кв м. На інших великих площах є супермаркет "Сільпо" – 7000 кв. м., супермаркет техніки "Фокстрот" – 1800 кв. м., також в торговому центрі для відвідувачів облаштована зона дитячих розваг – 1300 кв.м та боулінг з шістнадцятьма доріжками. Відкриття кінотеатру заплановане на грудень.

Стало відомо коли відкриють ТЦ  "Victoria Gardens" і що там буде фото 1

Трьохярусний паркінг облаштований перед будівлею торгової галереї . 

"Victoria Gardens" позиціонує себе, як центр для сім’ї. Серед дитячих брендів будуть "Lego", "Міккі", "Будинок іграшок", "Аргоша" та інші.  

Окремою частиною торгівельного центру буде фуд-корт. Поїсти відвідувачі зможуть у "Blackwood Coffee & Burger",  "Big Berry Coffee", "Express buffet", ресторані "Celentano", "Варениках тут", "Японі Хаті", "Хінкальні", "Львівській майстерні шоколаду", ресторані "Open".

До кінця 2016 року, за словами представниці ТРЦ, всі вакантні місця торгівельного центру будуть заповнені. Це магазини, які уже підписали договір про оренду, але ще не готові до відкриття. Зокрема, німецька компанія "New Yorker", продукцію якої вперше представлять у Львові.

Торгова галерея розташована за адресою: вулиця Кульпарківська, 226 А. Також, на виїзді із подвір’я торгового центру планується облаштування зупинки транспорту. Про запуск нових маршрутів у зв’язку з відкриттям "Victoria Gardens" ще невідомо.

Нагадаємо, у Львові функціонує декілька великих торгових центрів. Рік тому у центрі Львова відкрили торговий центр "Форум Львів". Також у місті працює ТРЦ King Cross Leopolis.

Читайте ще новини Львова:

Коли відкриють найбільший у Львові торгівельно -розважальний центр: деталі

Відкриття ТРЦ Victoria Gardens у Львові перенесли: дізнайся на скільки

У Львові змінили рух трьох маршруток 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах