П’яний водій, що задавив двох людей у Львові, виявився поліцейським (відео)

Новина - Події - П’яний водій, що задавив двох людей у Львові, виявився поліцейським (відео)

Новина - Події - П’яний водій, що задавив двох людей у Львові, виявився поліцейським (відео)

Події
13 жовтня 2016 08:57

Водій позашляховика Hyundai Terracan, який вночі на 12 жовтня, втікаючи з місця ДТП, збив двох пішоходів на вул. Шевченка у Львові, один з яких загинув на місці, був за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, як з’ясувалося, він – колишній працівник міліції.

"Водій ледве вийшов з машини, пасажир також був п'яний, пасажир казав, що він – учасник бойових дій і до нього на "ви" треба звертатись", – розповідають очевидці подій.

Те, що винуватець ДТП був п’яний за кермом, підтвердила й експертиза.

"Водія відправили в медзаклад, у нього в крові виявили 1. 52 проміле алкоголю (при нормі 0.2, – ред.)", – розповів інспектор третього батальйону патрульної поліції Олег Пилюк.

За словами речниці Нацполіції Львівщини Світлани Добровольської, 45-річний водій працював у правоохоронних органах, однак у 2015 році звільнився, інформує Захід.

Внаслідок наїзду п’яного водія один з пішоходів загинув на місці, а інший зараз перебуває в лікарні в стані середньої тяжкості.

"На щастя, йдеться про поверхневі пошкодження, рани, забій грудної клітки живота", – розповів заступник головного лікаря з хірургічної роботи Сергій Федоренко.

Нагадаємо, водій позашляховика Hyundai Terracan, втікаючи з місця ДТП, на великій швидкості їхав зустрічною смугою, не впорався з керуванням, виїхав на тротур, де збив пішоходів, відтак в’їхав в огорожу подвір’я. Патрульна поліція склала адміністративний протокол на першу аварію, а наїздом на пішоходів займаються слідчі, за це вже передбачено кримінальну відповідальність.

Читайте ще новини Львова:

Моторошна ДТП у Львові: Hyundai збив людей та вилетів на подвір’я будинку

У Львові п'яний пасажир відгамселив водія маршрутки

На Львівщині виявили тіло дівчини, яка була в розшуку

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах