Топ-10: посуд, який має бути на кожній кухні

Новина - Події - Топ-10: посуд, який має бути на кожній кухні

Новина - Події - Топ-10: посуд, який має бути на кожній кухні

Події
17 жовтня 2016 09:45

Часто ми піддаємося на безліч пропозицій і купуємо щось новеньке для власної кухні. У результаті у нас вдома з`являється велика кількість мисок, чашок, наборів і сервізів, які інколи просто збирають пил і не використовуються.

Що ж обов’язково має бути на нашій кухні? Які предмети необхідні господині для сервіровки столу та приготування їжі? На сайті price.ua можна обрати сучасний посуд будь-якого виробника та постачальника. На порталі легко порівняти ціни та знайти дешевший товар відмінної якості., але спочатку дізнайтеся про топ-10 найпотрібнішого практичного посуду.

В перелік посуду для обов’язкового домашнього використання входять:

Тарілки
Їх необхідно купувати із розрахунку 1-2 штуки на кожного члена родини. Це мають бути глибокі та мілкі вироби. Крім того, придбайте ще кілька тарілок різного розміру на випадок, якщо до вас завітають гості. Обирайте керамічний, фарфоровий чи скляний посуд.

Столові прибори
Найкраще, якщо вони будуть виготовлені із нержавіючої сталі з додаванням нікелю та хрому. Зверніть увагу на комплекти, що складаються із 6 або 12 предметів. Одного такого набору буде достатньо для сім`ї.

Чашки
Добре, коли на вашій кухні є кілька чашок різного розміру на кожен день та чайний сервіз для прийому гостей. Цей посуд завжди знадобиться.

Каструлі
Їх має бути у господині не менше трьох: середня використовується для приготування перших страв, невелика – для каш, а найбільша – на випадок, коли потрібно готувати обід на компанію гостей. На сучасному ринку посуду пропонують каструлі із різних матеріалів: емальовані, алюмінієві, чавунні, із нержавіючої сталі і т.д.

Сковорідки
Якщо у вас немає можливості відразу придбати кілька видів сковорід для приготування різних страв, то можна обійтися і однією. Зверніть увагу на глибокі моделі, саме в них зручно буде не лише смажити, а й тушкувати їжу. Для цього підійде сковорідка Rondell Geste RDA з тришаровим антипригарним покриттям, її вартість 30 дол. Якщо ж у вас родина велика, краще мати мінімум дві сковорідки різного діаметру.

Лотки та миски для продуктів
Для приготування страв необхідно використовувати спеціальні ємкості. Наприклад, щоб нарізати салат, замісити тісто і т.д. Такі миски та лотки зручні для зберігання круп, цукру, солі, а також продуктів у холодильнику. Якщо вони виготовлені з вогнестійкого матеріалу, то застосовуються для розігрівання їжі.

Ножі
Найефективніше придбати повний комплект ножів, до складу якого входить кілька приборів. Коштує набір ножів BergHOFF Eclipse із 7 предметів від 24 дол. Не варто економити на цьому аксесуарі для кухні, адже від якості ножів залежить ваша зручність та кількість часу, затраченого на приготування страв. Як мінімум, необхідно мати великий, середній та маленький ніж.

Чайник та заварник
Навіть якщо ви самі не надто захоплюєтеся вживанням чаю, у вашому домі серед іншого посуду повинні бути заварник та чайник. Якщо є бажання, можете придбати ще й кавоварку.

Обробні дошки
З метою гігієни та безпеки при обробці продуктів, необхідно на кухні тримати кілька обробних дощок. Окремо такі предмети мають бути для м`яса, риби, овочів, інших продуктів. Бажано, щоб вони відрізнялися і матеріалом – були виготовлені із дерева, скла, пластика і т.д.

Кухонні аксесуари
Без корисних дрібничок господиня не зможе приготувати жодну страву. Їй знадобляться вінчик, лопатка, тертушка, ополоник, сито та друшляк. Усі вони недорогі за ціною. Наприклад, друшляк зі зручною ручкою від виробника Gipfel із нержавіючої сталі коштує від16 дол.

Цей список посуду - мінімум, який  забезпечує комфорт у готуванні на кухні вдома. Усе необхідне та набагато більше господині знайдуть в інтернет-магазинах України, чиї пропозиції зібрані на price.ua. З якісним та надійним посудом процес приготування їжі перетвориться із нудного обов’язку у захоплюючий та простий процес. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах