Львівські поліцейські затримали рецидивіста, який стріляв по перехожих

фото: патрульна поліція Львова

фото: патрульна поліція Львова

Події
16 жовтня 2016 15:33

Львівські патрульні оперативно розкрили збройний напад на місці події та затримали підозрюваного, повідомилиу прес-службі Патрульної поліції Львова.

1

Сьогодні близько 4.00 два екіпажі патрульної поліції відпрацьовували проблемні території Шевченківського району. Зокрема, вулиці Лінкольна та Липинського. Інспектори почули два постріли з інтервалом 10-15 секунд та жіночі крики про допомогу. Один з екіпажів негайно вирушив на орієнтовне місце події.

2

Поблизу одного з нічних клубів на вулиці Липинського інспектори помітили чоловіка, який хаотично пересувався проїжджою частиною і говорив по мобільному телефону. Побачивши патрульних чоловік, одразу сказав що на території стоянки розважального закладу двоє невідомих чоловіків погрожували відвідувачам ножем та предметом схожим на пістолет. Патрульні негайно вибігли з автомобіля і затримали одного з чоловіків у якого в руках був ніж. Патрульний вибив ніж з рук невідомого. Інший чоловік встиг втекти у невідомому напрямку. Полісмени побачили чоловіка у якого була колото-різана рана в області грудної клітки та характерний слід від влучання набою з травматичного пістолету. Інспектори надали першу домедичну допомогу потерпілому ще до приїзду швидкої. Патрульні оглянули місце події і виявили калюжі крові, одну стріляну гільзу та ніж.

3

На місце викликали слідчих Шевченківського відділу поліції. Згодом з‘ясувалося, що 31 – річний затриманий раніше притягався за підробку документів, розбійний напад та умисне вбивство за попередньою змовою групи осіб.

Читайте ще новини Львова:

Экс-поліцейского, який влаштував смертельну ДТП у Львові, арештували

Без паніки: наступного тижня на Львівщині загудуть сирени

На Львівщині чергова аварія: шестеро постраждалих

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах