Новий простір у Львові: що обирають мешканці

фото з сайту Львівська пошта

фото з сайту Львівська пошта

Події
19 жовтня 2016 11:41

У Львові розпочинають облаштовувати новий громадський простір на вул. Широкій. Влада пропонувала створити там парк, однак мешканці відмовились і висловили свої побажання щодо облаштування.

Олександра Сладкова, начальник відділу урбаністики ЛКП "Інститут просторового розвитку" розповіла tvoemisto.tv що, за планами проекту, тут мали облаштувати парк, однак мешканці відмовились. Відтак після тривалих громадських обговорень цей простір вирішили облаштувати по-іншому.

Новий простір у Львові: що обирають мешканці фото

У коментарі Святослав Костяк, керівник  відділу комунального господарства Залізничної райадміністрації, пояснив : "Спочатку на вул. Широкій дійсно хотіли зробити парк, але проект не було погоджено з мешканцями. У результаті переговорів і дискусій тут вирішили створити 2 спортивні майданчики: для дітей 6-12 та 12-18 років. Також на тротуарах оновлять вуличне освітлення. Загальна вартість проекту – 1 млн 800 тисяч грн. Виконавцем стане ТОВ "На Голоско". На сьогодні там зібрано будівельний матеріал, скоро почнуться ремонтні роботи. Завершити планують до кінця року".

Читайте ще новини Львова:

У Шевченківському районі Львова створять два нові громадські простори 

Громадські простори у центральному районі Львова 

У Львові створили карту громадських просторів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах