Не хотіла поступитися гойдалкою: львів'янку оштрафували за побиття дитини електрошокером

фото з сайту zaxid.net

фото з сайту zaxid.net

Події
24 жовтня 2016 10:25

Через небажання поступатися гойдалкою, дівчинка отримала від жінки кілька ударів електрошокером в обличчя і стусани ногами.

У Трускавці оштрафували на 850 гривень 25-річну  львів'янку Софію М., яка побила на дитячому майданчику чужу дитину,  повідомив портал Zaxid.net 24 жовтня.

Конфлікт стався на дитячому майданчику через гойдалки. Жінка вдарила дівчинку електрошокером в обличчя, потім схопила за волосся, спустила з драбинки і почала бити ногами. На суді вона у всьому зізналася і відбулася штрафом в 850 гривень.

- Обвинувачена пояснила, що гуляла з сином в Трускавці. Її син виявив бажання покататися на гойдалці, на якій каталася потерпіла. Вона попросила дівчинку звільнити гойдалку, на що остання ще з більшою силою розгойдала гойдалку і відмовилася з нею зійти, - сказано в судовому вироку.

Софія неодноразово нападала на перехожих в своєму рідному Львові. Навесні цього року вона побила кілька жінок: в березні побила 39 - річну перехожу за зауваження, в квітні накинулася з палицею з цвяхами на 66-річну пенсіонерку та її дворічну онуку, в травні напала з електрошокером на пасажирку маршрутки.

За все це правоохоронці оголосили її в розшук і обіцяли відправити лікуватися в психіатричну лікарню. Проти неї порушили три кримінальних провадження, одне, в тому числі, за крадіжку. Але станом на жовтень жінка на обліку у психіатрів не перебуває.

Читайте ще новини Львова:

Нові подробиці жахливого ДТП з маршруткою у Львові, де постраждало 19 людей

У Львові дівчина кинулась під колеса маршрутки

Жахлива ДТП на Львівщині: двоє загиблих

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах