У львівській мерії з'явились пеленальні столики

фото з сайту www.strou-dom.net

фото з сайту www.strou-dom.net

Події
24 жовтня 2016 12:34

На сьогодні у Львівській міській раді немає дитячої кімнати, тому пеленальні столики облаштовано у туалетній кімнаті, розповіла в коментарі 032.ua  депутат Львівської міської ради Уляна Пак.

"У вересні мною був підготовлений проект ухвали щодо облаштування дитячої кімнати у приміщенні Львівської міської ради, яку мали би вже винести на розгляд сесії. Втім, на сьогодні ще досі не знайдено відповідного кабінету, де би мама змогла погодувати дитину і залишити її на відповідний час, коли перебуває у справах. Нещодавно виконавчий комітет прийняв рішення облаштувати пеленальні столики у туалетних кімнатах, щоб надати можливість наразі годувати дітей у приміщенні каплиці та створити більш дружні умови у всіх ЦНАПах.

На мій погляд, це не вирішує повністю проблему, тому як раніше вимагаю, щоб у міській раді було облаштовано окрему дитячу кімнату, а також, щоб була присутня няня, яка би доглянула за дітьми у період відсутності матері. У дитячій кімнаті повинні бути також усі необхідні речі, аби діти себе комфортно почували і в той же час перебували під доглядом дорослої людини", - додала Уляна Пак.

Читайте ще новини Львова:

Львів'янину на замітку: змінено правила розподілу майна при розлученні

Українці обрали найчистіше місто країни: на якому місці Львів

У Львові пройшло Свято сиру і вина: як це було

 

   

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах