Домоглися: концерт Потапа і Насті таки скасували

фото з сайту News Front

фото з сайту News Front

Події
27 жовтня 2016 14:13

Концерт Потапа і Насті, який мав відбутися у суботу, 29 жовтня, у приміщенні Львівського цирку, скасували, повідомили ZAXID.NET у прес-службі дуету.

Читайте ще,У Львові вимагають скасувати концерт Потапа і Насті Каменських

Як розповів комерційний директор Львівського цирку Роман Здреник у коментарі сайту 032, станом на 26 жовтня продаж квитків на концерт призупинили. Відомо, що розкупили 95% квитків. У прес-службі дуету запевнили, що кошти за квитки повернуть за місцем їхньої купівлі. Квитки на концерт коштували від 150 до 650 гривень.

Прес-служба відмовилася розповісти про причини скасування концерту. Додамо, що концерт Потапа і Насті скасували також у Івано-Франківську.

Під час пленарного засідання Львівської облради у вівторок, 25 жовтня, голова фракції "УКРОП" Петро Жукровський наголошував, що через концерт артистів у Львові може виникнути скандал та закликав скасувати концерт.
Додамо, що у Хмельницькому Потап і Настя Каменських були змушені скасувати концерт через акцію протесту. Близько сотні активістів прийшли під приміщення клубу, закидали його яйцями та облили кров'ю. Крім того, біля входу в приміщення розкидали димові шашки, петарди та гільзи з передової. Активісти звинувачували артистів у тому, що вони виступають у Росії.

Дивись ще:

У Львові півсотні молодиків намагались зірвати концерт "Неангелів"(відео)

Через привітання Путіна, концерт Кутуньо у Львові бойкотуватимуть (відео)

Як львівські феміністки проти насильства протестували: фоторепортаж

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах