Львів'янину на замітку: що буде з субсидіями після підвищення мінімальних зарплат

фото з сайту ТСН

фото з сайту ТСН

Події
28 жовтня 2016 10:09

Субсидії, отримані в опалювальному сезоні 2016-2017, не зазнають змін у зв’язку з підвищенням мінімальної зарплати, повідомив 27 жовтня Андрій Рева, Міністр соціальної політики України, під час брифінгу, присвяченого збільшенню рівня соціальних стандартів у 2017 році, - пишуть на Урядовому порталі.

"Призначені субсидії переглядатися в цьому році не будуть, оскільки при їх нарахуванні бралися до уваги доходи громадян за 2015 рік", - запевнив Міністр.

Також Андрій Рева зауважив: "За останні два роки індекс споживчих цін в Україні зріс на 240 відсотків, середня заробітна плата по країні при цьому зросла на 57 відсотків, а мінімальна зарплата – лише на 19. Рішенням про підвищення мінімальної заробітної плати ми ліквідовуємо цю величезну прірву". Міністр наголосив, що це рішення не приймали спонтанно й швидко, а довго опрацьовували, звертаючись за консультаціями до експертів на рівні Уряду, професійних спілок та роботодавців.

Нагадаємо, в Україні ініціюють збільшення мінімальної заробітної плати у два рази. З нового року вона становитиме 3.200 гривень, повідомив Петро Порошенко, пообіцявши також, що податки для малого та середнього бізнесу залишать незмінними.

Дивись ще:

Наступного року українцям зменшать субсидії, - уряд

Призначення житлових субсидій, нові правила

Акценти і особливості призначення субсидій

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах