Нові робочі місця: Порошенко відкрив на Львівщині новий завод

Новина - Події - Нові робочі місця: Порошенко відкрив на Львівщині новий завод

Новина - Події - Нові робочі місця: Порошенко відкрив на Львівщині новий завод

Події
03 листопада 2016 17:24

Сьогодні, 3 листопада, у селі Кожичі Яворівського району на Львівщині відкрили завод "Бадер Україна". У відкритті взяв участь Президент Петро Порошенко у рамках робочої поїздки до Львівської області, повідомляє його прес-служба.

Директор ТОВ "Бадер Україна" Андрій Павлунь та директор компанії "Бадер Гмбх енд Ко" Драйліш Бент ознайомили з виробничими потужностями заводу, продемонстрували сектор сировини, відділ розкрою шкіри, сектор шкіряних заготівель та лінії шиття шкіряних виробів.

Нові робочі місця: Порошенко відкрив на Львівщині новий завод фото

"Продукція, яка виробляється в Україні, немає жодного оподаткування при потраплянні на найбільший ринок Європи. Це приносить до нас інвестиції. Інвестори своїми грошима голосують за вільну і незалежну Україну", ? наголосив Петро Порошенко.

Нагадаємо, підприємство ТОВ "Бадер Україна" є українською філією німецької компанії "БАДЕР Гмбх" – одного з провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту. ТОВ "Бадер Україна" було засноване у 2006 році. Основний вид діяльності – виробництво шкіри та шкіряних виробів, їх переробка, виробництво шкіряних елементів та пошиття шкіряних сидінь для автомобілів Audi та BMW.

Завод "Бадер Україна" вже працює у Городку. На підприємстві працевлаштовано понад 2600 працівників.

Нові робочі місця: Порошенко відкрив на Львівщині новий завод фото 1Нові робочі місця: Порошенко відкрив на Львівщині новий завод фото 2Нові робочі місця: Порошенко відкрив на Львівщині новий завод фото 3

Дивись ще: 

Із сиром пироги: завтра львівські господині влаштують масштабну "вареникову" акцію

Дізнайся: на якому місці Львів по комфортності проживання

Поїхали: зі Львова пустили новий експрес-поїзд

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах