У Львовi вибухнув будинок, є жертви (оновлюється)

Новина - Події - У Львовi вибухнув будинок, є жертви (оновлюється)

Новина - Події - У Львовi вибухнув будинок, є жертви (оновлюється)

Події
06 листопада 2016 20:37

11.05 33-річний чоловік, який загинув внаслідок вибуху на вул. Грінченка, 4Б у Львові, займався "чорною археологією". У його квартирі правоохоронці виявили арсенал боєприпасів часів Першої та Другої світових війн. Цю інформацію підтвердили у прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області. Детальніше тут.

Неділя, 6 листопада

22:23 У Львові в результаті вибуху невстановленого предмета в квартирі, ймовірно боєприпасу, загинув чоловік. Про це в коментарі "112 Україна" підтвердила речник ГУ Нацполіціі у Львівській обл. Світлана Добровольська.

"Сьогодні близько 19:00 в поліцію надійшла інформація про те, що на вул. Грінченка в багатоповерховому житловому будинку стався вибух. На місці зараз працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, представники інших служб. У квартирі виявлено тіло 33-річного чоловіка, жителя цієї квартири. Також на момент вибуху в приміщенні перебувала його мати, жінка не постраждала, зараз її оглядають лікарі ", - повідомила вона.

За словами спікера поліції, причиною вибуху точно не є газ. "Уже повністю відключено електро- і газопостачання, оглядається житло. У квартирі правоохоронці виявили частини боєприпасів ВВВ", - додала вона.

На місце вибуху прибув міський голова Львова Андрій Садовий, який підтвердив, що 33-річний загиблий зберігав у своїй квартирі боєприпаси. За його словами, загрози для цього будинку немає, і його жителі незабаром зможуть вернуться у квартири.

"Зараз наше завдання: щоб життєдіяльність цього будинку була відновлена, як раніше. Люди вийшли на вулицю частково, але я думаю, що не буде ніяких проблем, вони зможуть ночувати в своїх квартирах, а ми разом з ДСНС і поліцією будемо опрацьовувати можливість, щоб як можна швидше відновити електропостачання будинку", – сказав в ефірі одного з телеканалів мер Львова Андрій Садовий.

Також він розповів, що загиблий займався збром боєприпасів и зберігав їх будинку.

20:20 У неділю, 6 листопада, у Львові у багатоповерхівці пролунав вибух. Про це повідомив депутат Львівської міськради та активіст "Варти 1" Ігор Зінкевич.

За його словами, вибух стався о 18.53 на 5-му поверсі будинку на вул. Грінченка 4Б. Спочатку Зінкевич повідомив, що, ймовірно, вибухнув газ і внаслідок події немає загиблих. Але потім додав, що, можливо, загинув 33-річний чоловік і причини вибуху будуть встановлювати експерти.

"За попередніми даними, надзвичайна ситуація сталась у квартирі в результаті вибуху стороннього предмету. Загинула людина. Загрози обвалу нема. Хвилею вибуху в квартирі вирвало батареї. У цей будинок тимчасово припинено постачання води, електроенергії. На місці працюють всі служби", - зазначив пізніше Олександр Удовенко, голова Шевченківської РА.

Очевидці повідомляють про можливий обвал стелі. На місці події працюють пожежні, у будинку повністю вимкнули світло.

У Львовi вибухнув будинок, є жертви (оновлюється) фото

Дивись ще

Викрав та згвалтував: у Львові затримали збоченця

Бійки, петарди, димові шашки: у Львові праві радикали побилися з лівими

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах