Погоріла на пристрасті: львів'янка організувала порнобізнес в Франківську

фото: Обозреватель

фото: Обозреватель

Події
07 листопада 2016 15:32

Львів'янка організувала порностудію в Івано-Франківську, на якій виготовляла та з якої збувала й розповсюджувала відеопродукцію порнографічного характеру, повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

"На Прикарпаття "підприємлива" львів’янка приїхала у травні цього року. З метою збагачення вона організувала студію з виготовлення відеопродукції порнографічного характеру. Передусім винайняла дві квартири та облаштувала кімнати комп'ютерною технікою: веб-камерами, ноутбуками, інтернет-зв'язком, які надали можливість розповсюдження порнографічної продукції в мережі, шляхом трансляцій через спеціалізовані ресурси", — йдеться в повідомленні прес-служби поліції.

Під час обшуку за квартири, переобладнаної під студію, та квартири, де мешкала організаторка порнобізнесу, вилучено п'ять ноутбуків, системний блок, п'ять веб-камер, мережеве обладнання та іншу техніку. Речовим доказом у справі будуть також відеоматеріали порнографічного спрямування, виявлені правоохоронцями.

Погоріла на пристрасті: львів'янка організувала порнобізнес в Франківську фото

"Всупереч вимогам статей 2, 6 Закону України "Про захист суспільної моралі", ігноруючи його принципи, що завдає шкоди моральному вихованню людей, шляхом створення викривленого уявлення про інтимні стосунки, переслідуючи мету нетрудового збагачення, організатор вступила у змову з співучасниками виготовлення, розповсюдження та збуті відеопродукції порнографічного характеру – двома жительками області 20-21 річного віку та зареєструвала їх як веб-моделей порно-чату в мережі Інтернет на створеному ними сайті під псевдо іменами. Дівчата демонстрували на камеру інтимні зони та імітувати клієнтам фізіологічний стан сексуальної активності. Свою діяльність зловмисники прикривали усіма доступними способами, щоб уникнути відповідальності", – повідомляють у поліції.

Організаторці студії та двом порноактрисам оголосили про підозру за ч. 3 ст. 301 ККУ ("Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років з позбавленням права. Проти підозрюваних вжили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Фото прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області

Дивись ще:

У Львові викрили великий бордель

У Львові повія "розвела" хлопця на 10 тисяч гривень

Лупанарії та будинки розпусти Львова: де і як розважалися чоловіки в давнину 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах