Відбувся переляком: чиновника-хабарника львівський суд поновив на посаді

фото:Zaxid.net

фото:Zaxid.net

Події
08 листопада 2016 16:44

Львівський окружний адміністративний суд в особі судді Уляни Братичак поновив на посаді начальника Франківського відділу поліції Львова полковника Віктора Уланова, якого затримали на початку червня під час отримання хабаря, повідомляє zaxid.net.

Як випливає з постанови Львівського окружного адміністративного суду, Віктора Уланова звільнили з посади начальника Франківського райвідділу поліції Львова незаконно, оскільки на момент звільнення він уже був відсторонений від роботи у поліції у зв’язку з підозрою у хабарництві, але вироку у цій справі нема досі.

Таким чином суд постановив поновити Віктора Уланова на посаді начальника Франківського райвідділку поліції Львова і стягнути з Головного управління Національної поліції у Львівській області 40545 грн на користь Уланова в якості компенсації за вимушений прогул.

Рішення судді Львівського окружного адміністративного суду Уляни Баричак було оголошене 25 жовтня, однак повний текст постанови був складений і підписаний 31 жовтня. Згідно з законодавством, ця постанова може бути оскаржена у апеляційному суді протягом 10 днів. Поки що не вдалося отримати інформацію з ГУ НП у Львівській області, чи була подана апеляція у цій справі.

Нагадаємо, що Сергія Уланова затримали 2 червня під час отримання хабара у розмірі 50 тис. грн. і 1000 доларів США. Наступного дня Уланов вийшов на волю, сплативши встановлену судом заставу у 96,5 тисячі гривень. В кінці вересня прокуратура Львівщини завершила розслідування цієї справи і скерувала обвинувальний акт до суду, однак суд ще не оголосив вироку.

Дивись ще:

Чиновнику-хабарнику з Франківського райвідділу у Львові призначили заставу 

У Львові пацієнт поскаржився на лікаря-хабарника:зловмиснику загрожує до 10 років тюрми 

На львівській митниці взяли на гарячому групу хабарників

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах