Самоуправство: біля парку Знесіння почали незаконне будівництво

Новина - Події - Самоуправство: біля парку Знесіння почали незаконне будівництво

Новина - Події - Самоуправство: біля парку Знесіння почали незаконне будівництво

Події
09 листопада 2016 10:22

За інформацією громадських активістів та керівництва парку "Знесіння", на вул. Довбуша, 15 розпочались будівельні роботи. Однак, як повідомляють у міській Інспекції ДАБК, жодних дозволів на початок будівельних робіт не видавали. Відтак, працівники виїхали на місце та проводять відповідну перевірку. За словами керівника міського юридичного управління, за цією справою вже кілька років триває судова тяганина.

Як розповідає Гелена Пайонкевич, з 2010 року місто перебуває в судах з ТзОВ "Архібуд" щодо оренди цієї земельної ділянки.

"На цій ділянці були документи на право власності на фактично зруйновані споруди, які належали військовій частині. І після відчуження цих споруд було порушено кримінальну справу, оскільки підпис керівника військової частини про дозвіл на вилучення земельної ділянки був сфальсифікований. Станом на сьогодні ця кримінальна справа так і не дійшла до свого завершення. Орім того, ця земельна ділянка межує з територією "Знесіння", а, згідно з рішенням сесії міської ради, усі ділянки поруч, які виділяються, повинні долучатися до меж парку. Тож позиція громади міста є такою, щоб не допустити на цій земельній ділянці жодної забудови, а долучити її до парку", – зазначила Гелена Пайонкевич.

Дивись ще: 

Дізнайся: як зміниться рух львівських маршруток після запуску трамвая на Сихів

Відбувся переляком: чиновника-хабарника львівський суд поновив на посаді

У Львові аварія: п'яний водій розтрощив три автомобілі і втік

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах