"Догори дриґом": На ТБ вийде серіал про львів'янина в Одесі

Новина - Події - "Догори дриґом": На ТБ вийде серіал про львів'янина в Одесі

Новина - Події - "Догори дриґом": На ТБ вийде серіал про львів'янина в Одесі

Події
10 листопада 2016 09:23

Канал "1+1" розпочав зйомки 12-серійної комедії "Догори дриґом", яка є адаптацією іспанського формату "Alli Abajo". Серіал розповість про пригоди львів'янина в Одесі.

"Консервативна львів'янка Уляна вирушає на відпочинок в південну тусовочну Одесу зі своїм 30-річним сином Мар'яном. Для Мар'яна ця поїздка - випробування, яке просто потрібно пережити. Але вже в перший же день все перевертається "догори дриґом". Через нещасний випадок Уляна опиняється в лікарні й впадає в кому. Тепер Мар'ян змушений закинути звичне життя у Львові й залишитися в Одесі на невизначений термін. Тут йому доведеться відчути весь одеський колорит, знайти нових друзів та роботу, а ще познайомитися з темпераментною медсестрою Олею", - розповідає прес-служба каналу.

"Догори дриґом": На ТБ вийде серіал про львів'янина в Одесі фото

Ідея іспанської телекомедії "Alli Abajo" ("Догори дриґом") в свою чергу основана на сюжеті французького фільму "Лашкаво прошимо" про мешканця півдня Франції, який через роботу змушений переїхати до Нормандії.

В Іспанії серіал вийшов на екрани у 2015 році. Наразі відомо, що має вийти три сезони. У центрі сюжету – мешканець країни Басків, який живе зі своєю матір'ю. Одного дня вона захворіла і син змушений супроводжувати її до Севільї. В українському варіанті серіалу львів'янин поїде до Одеси.

"Не секрет, що жителі різних областей України зустрічають один одного не тільки по одежинці або розуму, а й відповідно до регіональних стереотипів. Звідси безліч казусів, жартів і анекдотів. І хто краще створений для чесного обміну думками, ніж одесити і львів'яни?", - розповіла головна продюсерка серіалів та фільмів телеканалу "1+1" Олена Васільєва.

"Догори дриґом": На ТБ вийде серіал про львів'янина в Одесі фото 1

"Alli Abajo"

Над виробництвом комедії працює команда "1+1 Продакшн" під керівництвом Вікторії Лєзіної. Режисером серіалу виступив Максим Делієргієв, який працював над "Голосом країни". Головні ролі в серіалі "Догори дриґом" виконали Олесь Федорченко, Ліліана Ребрик, Вікторія Литвиненко, Наталія Сумська, Володимир Горянський, Назар Задніпровський, Наталія Васько та інші.

Вихід комедії в ефірі каналу "1+1" запланований на 2017 рік.

Дивись ще: 

Дізнайся: як зміниться рух львівських маршруток після запуску трамвая на Сихів

Відбувся переляком: чиновника-хабарника львівський суд поновив на посаді

У Львові аварія: п'яний водій розтрощив три автомобілі і втік

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах