Дізнайся: коли та звідки поїде перший трамвай на Сихів

Новина - Події - Дізнайся: коли та звідки поїде перший трамвай на Сихів

Новина - Події - Дізнайся: коли та звідки поїде перший трамвай на Сихів

Події
15 листопада 2016 16:45

Незважаючи на складні погодні умови, у ЛКП “Львівелектротранс” повідомили, що обкатка трамвайноії лінії на Сихів відбувається відповідно до розробленого плану. Зокрема у понеділок, 14 листопада, по новій трамвайній лінії обкатували трамвай “Електрон”. Результати обкатки показали готовність нової трамвайної лінії до руху із пасажирами.

Офіційне відкриття трамвайної лінії на Сихів відбудеться, як і було заплановано, 17 листопада о 12.30 годині на розворотному кільці біля кінотеатру ім. Довженка. Після завершення церемонії офіційного відкриття, приблизно о 13:30 розпочнеться рух трамваїв із пасажирами за новим маршрутом №8 з Сихова до пл. Соборної.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, інтервал руху маршруту №8 "пл. Соборна – к-тр. ім. О. Довженка" складатиме    5-6 хв. На маршруті курсуватиме 10 трамваїв.

З п’ятниці, перше відправлення з пл. Соборної в 6.10 год., останнє – 23.27.

Перше відправлення з к-ру. ім. О. Довженка в 6.32 год., останнє – 23.48.

Нагадаємо, в день відкриття водії трамваїв продаватимуть акційні квитки лімітованої серії, компостувати які не потрібно. Всі власники акційних квитків  стануть учасниками акції “Я люблю трамвай”. Переможців цієї акції буде визначено за номерами акційних квиточків, вони отримають у подарунок від ЛКП “Львівелектротранс” місячні проїзні картки на грудень 2016 року, а також брошури про історію львівського трамвая.

Дивись ще:

У Львові з дахів падає сніг: куди скаржитись

Не розпачайся: на цьому тижні у Львові потепліє

Згадай: що витворяли зі снігом львів'яни 100 років тому

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах