Невже: лоукостер, який може почати літати зі Львова, запровадить безкоштовні рейси

Новина - Події - Невже: лоукостер, який може почати літати зі Львова, запровадить безкоштовні рейси

Новина - Події - Невже: лоукостер, який може почати літати зі Львова, запровадить безкоштовні рейси

Події
23 листопада 2016 11:56

Ірландський лоукостер Ryanair, який є однією з найбільших авіакомпаній в Європі, оголосив про плани зробити квитки на літаки безкоштовними. Про це розповів гендиректор компанії Майкл О'Лірі, передає The Guardian, якого цитує ТСН.

За його словами, це може відбутися в найближчі 5-10 років. Ryanair планує отримувати дохід спільно з аеропортами, через які будуть проходити пасажири. Також компанія планує отримувати частку від продажів і в роздрібних магазинах аеропортів. Крім того, на думку О'Лірі, зробити авіаквитки безкоштовними дозволить скорочення або скасування різних зборів, які зараз сплачує компанія.

Гендиректор Ryanair уточнив, що безкоштовні авіарейси не можуть з'явитися у великих аеропортах, як наприклад, лондонський Хітроу. За його словами, це можна зробити тільки у співпраці з невеликими аеропортами, зацікавленими у збільшенні пасажиропотоку.

Нагадаємо, що 20 липня міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що Ryanair розпочне польоти із львівського аеропорту імені Данила Галицького у 2017 році.

Однак прес-служба Ryanair цю інформацію відмовилася коментувати. У відповіді на запит щодо цього питання компанія повідомила, що хоч компанія й зацікавлена у нових маршрутах, але чуток не коментує. 

Дивись ще: 

Лоукостер WizzAir готується повернутись до Львова

У Львові відкрили продаж квитків до Литви

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах