Повний неадекват: у Львові збираються покарати чоловіка, який бив рятувальників під час гасіння пожежі в клубі

Новина - Події - Повний неадекват: у Львові збираються покарати чоловіка, який бив рятувальників під час гасіння пожежі в клубі

Новина - Події - Повний неадекват: у Львові збираються покарати чоловіка, який бив рятувальників під час гасіння пожежі в клубі

Події
28 листопада 2016 17:28

У суботу, під час пожежі у розважальному закладі центрі "МІ100", незнайомець перешкоджав роботі рятувальників і навіть кілька разів ударив ногою одного із них.

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі Головного управління ДНС у Львівській області, у відомстві занепокоєні таким фактом поведінки громадян під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. "Сьогодні зранку під час наради в очільника області, де були представники силових структур, керівник нашого управління скерував звернення до правоохоронних органів із проханням провести розслідування і, у разі доведення вини згаданої особи, притягнути її до відповідальності",  – додали у прес-службі рятувальників.

Очільник ЛОДА Олег Синютка, у свою чергу, сказав, що взяв під контроль це питання. У Головному управлінні ДНС у Львівській області також додали, що за багато років роботи уперше трапилося таке, що люди перешкоджали роботі рятувальників.

 

Нагадаємо, 27 листопада до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в розважальному центрі "МІ100", що на вулиці Наукова, 7. Унаслідок пожежі до лікувальних закладів звернулося 22 людини. Тієї ночі у клубі влаштували вогняне шоу, що і називають попередньою причиною займання. Під час роботи пожежників львів'яни знімали палаючу будівлю на відео і робили селфі на її фоні.

Дивись ще: 

Дізнайся: на скільки у Львові хочуть підняти ціни на послуги таксі

Премія Дарвіна: відвідувачі палаючого нічного клубу у Львові знімали пожежу зсередини та били рятівніків

Переходила по зебрі: у Львівській області легковик збив насмерть 27-річну дівчину

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах