Будь в курсі: на Львівщині перерахують пенсії 82% пенсіонерів

Новина - Події - Будь в курсі: на Львівщині перерахують пенсії 82% пенсіонерів

Новина - Події - Будь в курсі: на Львівщині перерахують пенсії 82% пенсіонерів

Події
02 грудня 2016 16:21

З 1 грудня зросло мінімальне пенсійне забезпечення, а також розмір усіх надбавок. На Львівщині виплати перерахують 82% пенсіонерів ? це 578 тисяч осіб. Щоправда, зміни не торкнуться тих пенсіонерів, які працюють, і тих, хто отримує інші додаткові виплати.

"Перерахунок буде дуже різний. В когось 9 гривень, 20 гривень, але є і збільшення на 300 гривень. Фактично мінімальний розмір пенсії в нас змінився на 117 гривень", ? розповіла заступник начальника обласного управління Пенсійного фонду Руслана Іванкова.

Відтак мінімальна пенсія з 1 грудня становить 1247 гривень. Найбільше ж зростають виплати для цивільних осіб, які отримали інвалідність під час участі в АТО, або ж їхнім сім'ям, якщо людина загинула на Сході.

"Це є добровольці, волонтери, яким до зазначених дат призначалася пенсія по інвалідності чи втраті годувальника лише за умови страхового стажу", ? пояснила начальник управління пенсійного забезпечення військовослужбовців обласного управління Пенсійного фонду Оксана Сивч.

Відтепер цивільні отримуватимуть пенсії за військовим законодавством. Інваліди І групи матимуть пенсію 3 553 гривні, ІІ-ї – 3 179 грн, ІІІ-ї – 2 805 грн, а сім’ям, які втратили годувальників, виплачуватимуть 2 тисячі 494 гривні в місяць.

Джерело: Захід

Дивись ще: 

Це Львів, крихітко: у Львові в годину-пік 17-річна дівчина випала з автобусу на дорогу

Львів'янину на замітку: за тепло будемо платити по-новому

Будь в курсі: у Львові змінили маршрути деяких автобусів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах