Фотофакт: у Львові день масових ДТП

Новина - Події - Фотофакт: у Львові день масових ДТП

Новина - Події - Фотофакт: у Львові день масових ДТП

Події
08 грудня 2016 11:39

Майже всюди у Львові та на території області ускладнений рух та стаються дорожньо-транспортні пригоди. Колапси на дорогах спричинені ожеледицею. Про це написав у фейсбук у спільноті Варта-1 депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Відтак, потрійна ДТП сталася біля вулиці Шевченка, від кінця вулиці Кульпарківської утворився великий корок до кільця біля заправки ОМІК, рух сповільнений зі сторони Сокільник до Львова.

Також координатор зв’язків із громадськістю патрульої поліції Львова Катерина Рипій повідомила, що у Винниках сталася ДТП, у якій ніхто не постраждав. На вулиці Шпитальній маршрутне таксі зіткнулося з бусом.

Також на кільці Чорновола-Липинського не розминулися три маршрутки: 50, 53 та 37. Один водій маршрутки не встиг загальмувати, а іншу маршрутку занесло на повороті. У зв’язку з ожеледицею на дорогах Львівщини рух суттєво ускладнений, у місті затори та тягучки. На трасі стоять фури. Машини рухаються зі швидкістю 20 км/год.

Натомість прес-центр ЛМР повідомляє, що зранку до прибирання вулиць було залучено 45 одиниць снігоприбиральної техніки. Загалом використано 77 м куб піскосуміші.

Сьогодні у Львові день масових ДТП (фото)

Фотофакт: у Львові день масових ДТП фотоФотофакт: у Львові день масових ДТП фото 1Фотофакт: у Львові день масових ДТП фото 2Фотофакт: у Львові день масових ДТП фото 3Фотофакт: у Львові день масових ДТП фото 4Фотофакт: у Львові день масових ДТП фото 5Фотофакт: у Львові день масових ДТП фото 6

Дивись ще: 

Карти, гроші, два стволи: на Львівщині чоловіки на "Мерседесі" влаштували стрілянину

"Сосунці" та "багетень" за 400 гривень: на площі Ринок у Львові відкрили "Хвойдарню"

Загадкова ДТП: у Львові машина без водія злетіла у яр

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах