Генерал, доктор, ректор: поліцію Львівської області очолив новий керівник

Новина - Події - Генерал, доктор, ректор: поліцію Львівської області очолив новий керівник

Новина - Події - Генерал, доктор, ректор: поліцію Львівської області очолив новий керівник

Події
13 грудня 2016 14:56

Головне управління Національної поліції у Львівській області очолив новий керівник.

Як повідомляють у департаменті комунікації Національної поліції України, на посаді керівника регіонального відділу Дмитра Загарію замінить генерал поліції третього рангу, доктор юридичних наук, доцент, ректор Львівського державного університету внутрішніх справ Валерій Середа. 

Пропонуємо кілька фактів про нового очільника Нацполіції області.

1. Валерій Середа служив у лавах радянської армії. Із 1991 року працює в лавах МВС України. Протягом 2003—2010 років працював у підрозділах роботи з персоналом та кадрового забезпечення УМВС України у Львівській області.

2. Навчався на будівельному факультеті Львівського політехнічного інституту за спеціальністю "автомобільні дороги". У 1999 році закінчив юридичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка за спеціальністю "правознавство".

3. Із 2010 року працює у Львівському державному університеті внутрішніх справ. Із 2013 року — доцент кафедри конституційного, адміністративного і міжнародного права. У червні 2014 року очолив Львівський державний університет внутрішніх справ.

4. Валерій Середа брав участь у формуванні батальйону спецпризначення "Львів" в 2014 році. У складі цього батальйону воював в АТО: брав участь у визволенні Лисичанська, Кримського, Золотого, Станиці Луганської.

5. У грудні 2014 року полковнику міліції Середі присвоєно звання генерал-майора міліції. Загальний стаж служби в органах правопорядку України – 25 років.

Нагадаємо, Дмитро Загарія, який очолював Нацполіцію області близько 2,5 років, подав у відставку. У наразі він очолить новостворене Управління з питань кадрового контролю, протидії корупції та проведення люстрації у Києві.

Джерело: tvoemisto.tv.

Дивись ще: 

Будь в курсі: львівська влада розповіла, коли у школах міста почнеться карантин

Фотофакт: у центрі Львова встановлюють новорічну ялинку

Увага, розшук: у Львові переховується розбійник

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах